Succesverhalen FitFanatics | Ik voel me momenteel het beste sinds lange tijd, energiek en zit weer lekker in mijn vel!

Bij de eerste blik gericht op de ‘before’ foto, wist ik dat er iets veranderen moest.

De laatste 3 jaar ben ik zo’n 25 kilo aangekomen, niet iets waar ik trots op ben. Dit kwam door stress, medicatie, maar vooral omdat ik 4 á 5 dagen in de week alleen moet eten. Hierdoor koos ik snel voor de makkelijke weg als het aankwam op avondeten. “Ik rijd wel even langs de McDonalds, kom er toch langs.” Of ” Oh, ik heb geen zin om te koken, ik bestel wel een pizza of haal friet.”  Stiekem ging dit vaker dan normaal en sloop het erin. Ik had zelf niet in de hand wat ik naar binnen stopte en dat escaleerde op sommige momenten best wel. Op gegeven moment keek ik in de spiegel en ik vond mezelf dik en onaantrekkelijk…

Het intakegesprek

Dus na verschillende succesverhalen via social media en bij vriendinnen gezien te hebben, had ik op het aanmeldknopje op de site geklikt en een dag later kwam het besef; ik heb dit echt gedaan! Sander belde me voor een intakegesprek en ik had hier direct een goed gevoel over, ik had zin in deze verandering en ging er met de volle 100% mee aan de slag. Ik vond het toch wel belangrijk dat ik af en toe mijn wijntje of bakje chips kon pakken als ik hier zin in had. Gelukkig kon Sander hier goed op inspelen en hebben we gekeken naar de mogelijkheden die er waren.

Mijn eerste doel was een beter BMI. Toen ik dat had bereikt zijn we verder gaan kijken naar de kilo’s maar ook over hoe ik zelf ik mijn vel zat. Inmiddels is er 11.4 kilo vanaf en bijna 10 cm in mijn taille minder! Ik voel me al een totaal ander persoon en ik ga nu verder proberen om de 15 kilo aan te tikken.

Er samen voor gaan!

Geluk had ik ook dat Lotte, een vriendin, op hetzelfde moment zich had aangemeld. Iets wat ik niet wist maar wel goed uitgepakt heeft. We gingen samen dit avontuur aan en hebben elkaar kunnen aanmoedigen, stimuleren en helpen waar nodig was. Samen sporten was daar 1 ding van. Op maandag samen naar boksles en daar alle energie eruit gooien die je maar hebt.

Daarnaast ga ik nu 2 á 3 keer per week naar de sportschool om mijn energie daar kwijt te kunnen. Gelukkig heb ik dit ook weer op weten pakken, ik was vergeten hoe lekker dit kan zijn af en toe!

Ik ben blij dat ik na lang twijfelen de stap heb genomen om dit avontuur aan te gaan! Ik voel me momenteel het beste sinds lange tijd, energiek en zit weer lekker in mijn vel!

Grote dank aan Fit Fanatics, in het bijzonder Sander!