Succesverhalen FitFanatics | ‘9 maanden later ben ik 13 kilo kwijt, is mijn vetpercentage met 9% verlaagd’

Ik ben altijd een stevige meid geweest, maar op een moment dacht ik dit is niet meer stevig en ik zit niet lekker in mijn vel. Ik wist dat ik een knop om moest zetten en heb me aangemeld bij Fitfanatics. Midden in de lockdown, net voor de feestdagen 2020 begon ik met mijn voedingscoach Sander aan dit avontuur. Ik had er super veel zin in, maar ik heb echt een knop om moeten zetten om mijn levenstijl te veranderen naar de juiste weg. Via de handige app van Fitfanatics, met daarin mijn eetschema ben ik begonnen.

De eerste weken vlogen de kilo’s eraf maar hoe langer ik bezig was hoe minder snel de kilo’s verdwenen . Dankzij Sander’s ondersteuning bleef ik gemotiveerd om mijn doel te bereiken. Tijdens mijn avontuur was ik erg gefocust op het gewicht. Sander heeft mij daarbij goed geholpen en zei dat je ook naar de centimeters en het vetpercentage moet kijken en niet alleen naar de weegschaal. Naast het aangepaste eetschema sport ik 2x in de week en loop ik regelmatig . Ik zit veel beter in mijn vel en heb zin om dingen te ondernemen.

Nu 9 maanden later ben ik 13 kilo kwijt, is mijn vetpercentage met 9% verlaagd en is mijn taille met 13 cm gekrompen. Ik ben erg trots en blij met het resultaat en wil mijn gezonde levenstijl behouden. Ik ga nu op eigen houtje verder zodat ik helemaal tevreden ben met mijn lichaam.

Hartelijk dank Fitfanatics!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?