Meggie

Eind Juli was voor mij het moment daar: ik begon aan mijn avontuur bij FitFanatics. Na goede verhalen gehoord te hebben op de kermis dacht ik bij me zelf dit moet ik toch ook wel kunnen! Ik heb vaak pogingen gedaan om af te vallen maar dit was helaas altijd van korte duur. Ik viel meestal een paar kilo af maar die kilo’s kwamen er ook weer snel bij, dus de motivatie was helemaal weg.

Ellen was mijn laatste kans met betrekking tot afvallen. De 0 meting was vooral heel confronterend. Door dat moment kreeg ik mijn motivatie om af te vallen terug. Ik moest natuurlijk wel veel rekening houden met thuis. Mam was de gene die altijd kookte dus ik schopte haar kookgewoontes helemaal in de war. Ook het boodschappen doen was totaal anders geworden.

De metingen erna ben ik erg veel afgevallen en daalde mijn gewicht alleen maar. Natuurlijk zijn er ook wel eens dagen geweest dat het minder ging, maar dat hoort er allemaal bij! Maar Ellen was er voor mij en zonder haar was mij dit nooit gelukt. Na ruim 8 maanden kan ik wel met trots zeggen dat ik ruim 12 kilo afgevallen ben. Het zijn niet alleen de kilo’s maar mijn gehele lichaam is veranderd. Ik ben in mijn vetpercentage heel erg veel kwijt en ben stukken fitter!

Alleen door mijn voedingsschema aan te passen ben ik zoveel afgevallen. Ik heb weer een balans gevonden in mijn dagelijkse ritme en eet weer met regelmaat. Natuurlijk ben ik ook wel eens een keer gaan uiteten, het is niet zo dat je met een dieet niks meer mag eten. Als ik ging uiteten at ik met maten en maakte ik een bewuste keuze. In april 2018 stopt het voor mij bij Ellen. Dan hoop ik nog twee kilo extra kwijt te zijn. Ik wil iedereen ontzettend bedanken die mij gesteund en gemotiveerd heeft in deze tijd.

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Meggie

''Mijn avontuur bij FitFanatics''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics