Mijn avontuur bij FitFanatics

Mijn avontuur bij FitFanatics

Eind Juli was voor mij het moment daar: ik begon aan mijn avontuur bij FitFanatics. Na goede verhalen gehoord te hebben op de kermis dacht ik bij me zelf dit moet ik toch ook wel kunnen! Ik heb vaak pogingen gedaan om af te vallen maar dit was helaas altijd van korte duur. Ik viel meestal een paar kilo af maar die kilo’s kwamen er ook weer snel bij, dus de motivatie was helemaal weg.

Ellen was mijn laatste kans met betrekking tot afvallen. De 0 meting was vooral heel confronterend. Door dat moment kreeg ik mijn motivatie om af te vallen terug. Ik moest natuurlijk wel veel rekening houden met thuis. Mam was de gene die altijd kookte dus ik schopte haar kookgewoontes helemaal in de war. Ook het boodschappen doen was totaal anders geworden.

De metingen erna ben ik erg veel afgevallen en daalde mijn gewicht alleen maar. Natuurlijk zijn er ook wel eens dagen geweest dat het minder ging, maar dat hoort er allemaal bij! Maar Ellen was er voor mij en zonder haar was mij dit nooit gelukt. Na ruim 8 maanden kan ik wel met trots zeggen dat ik ruim 12 kilo afgevallen ben. Het zijn niet alleen de kilo’s maar mijn gehele lichaam is veranderd. Ik ben in mijn vetpercentage heel erg veel kwijt en ben stukken fitter!

Alleen door mijn voedingsschema aan te passen ben ik zoveel afgevallen. Ik heb weer een balans gevonden in mijn dagelijkse ritme en eet weer met regelmaat. Natuurlijk ben ik ook wel eens een keer gaan uiteten, het is niet zo dat je met een dieet niks meer mag eten. Als ik ging uiteten at ik met maten en maakte ik een bewuste keuze. In april 2018 stopt het voor mij bij Ellen. Dan hoop ik nog twee kilo extra kwijt te zijn. Ik wil iedereen ontzettend bedanken die mij gesteund en gemotiveerd heeft in deze tijd.

 • Before - Voorkant

  Before - Voorkant

 • After - Voorkant

  After - Voorkant

 • Before - Zijkant

  Before - Zijkant

 • After - Zijkant

  After - Zijkant

 • Before - Achterkant

  Before - Achterkant

 • After - Achterkant

  After - Achterkant