Succesverhalen FitFanatics | ik heb mijn doel weten te behalen én behouden

Na weer een druk (lees vooral eet en drink) weekend kreeg ik de 1ste foto toegestuurd. Dat was even schrikken en de spreekwoordelijke druppel. Ik had natuurlijk al van FitFanatics gehoord en toevallig kwam er die week een vriendin die daar al een half jaar kwam en erg veel afgevallen was.

Ik had allerlei kleine/vage klachten en wilde vooral op een normale en gezonde manier afvallen. Ik wilde ook erg graag de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten binnen krijgen zodat ik mij lichaam niks tekort deed.  Ik ben in elk geval al gelijk zelf weer begonnen (gemotiveerd door de verhalen en het zien van mijn vriendin) en gelijk een afspraak gemaakt bij Sander.

Sander zou een schema voor me maken waarin ik vertelde dat ik gewoon mijn kwark (als ontbijt) en mijn brood (voor lunch) en ook evt stampot (voor avondeten) wilde eten.Na het voortraject doorlopen te hebben en ik gemotiveerd was door Sander ben ik fanatiek met de app en mezelf aan de slag gegaan.Ik vond en vind de app geweldig en kon daar ook ontzettend mee puzzelen om precies op de hoeveelheden (koolhydraten/eiwitten/vetten) te komen wat mocht. Dacht ook van tevoren na waar ik naar toe ging en wat ik wilde ( lees goed wilde eten en niet wat ik niet mocht) eten om dat dan al in de app in te vullen.

En je kan en mag echt alles, alleen dan misschien iets minder of wat aangepast. Ik viel dan ook gestaag af en vond het echt niet zwaar maar vooral ook leuk. Na 4 mnd (met al iets eerder zelf begonnen ) en 15 kilo, 8% vet, 13 cm en een gezond BMI verder voel ik me helemaal super en ook de vage klachten zijn weg. Het doel halen heb ik al vaker bewezen dat ik dat kan maar het doel behouden is me nog nooit lang gelukt.

Ik kom nu al 4 mnd niet meer bij FitFanatics en ben nog steeds op gewicht. Ik heb de app nog aangehouden als stok achter de deur en die gebruik ik ook nog regelmatig als het weer de verkeerde kant op gaat. Ik weet ik zal er altijd aan moeten blijven werken maar ik heb nu voor het eerst het gevoel dat dit misschien nu eens echt blijvend is want ik wil dat fijne gevoel niet meer kwijt.

 

Sander bedankt.

 

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.