Nicole Verlinden

Ik verzuip nu in de broek die mij 9 maanden geleden nog prima strak zat

Ik merkte door de jaren heen dat de kilo’s er langzaam steeds meer bij kwamen. Corona en de maatregelen daarbij maakte het er niet beter op. Van vrienden hoorde ik zeer positieve geluiden over FitFanatics en in december heb ik dan ook besloten om te beginnen met een voedingsschema en 2x smallgroup training per week om er wat kilo’s af te krijgen en me weer zekerder te voelen in mijn lichaam. Mijn doel was om er 10 kilo af te krijgen. 

De smallgroup trainingen moesten helaas nog even op zich wachten door de lockdown, maar ik kon wel in januari al beginnen met het voedingsschema (met toen nog telefonische begeleiding). Daarvoor moest ik eerst een aantal dagen mijn voeding bijhouden, waarop Sander een voor mij gepersonaliseerd voedingsschema heeft gemaakt.

De eerste weken hield ik me strikt aan het schema en de kilo’s vlogen er dan ook vanaf: na een kleine maand was ik al 5 kilo kwijt. En dat terwijl ik niet het idee had dat ik aan het diëten was; ik kon gewoon nog de dingen eten die ik ook lekker vond en Sander hielp mij daarbij door het dusdanig aanpassen van het schema zodat dit helemaal bij mij bleef passen. 

Ik kreeg zelf steeds meer handigheid in het aanpassen van mijn voedingsschema zodat ik ook steeds meer kon variëren in mijn voeding, wat het ook makkelijker maakte om gemotiveerd te blijven. Ik wist ook dat ik het op de ‘strenge’ manier niet lang vol zou kunnen blijven houden, dus trakteerde ik mezelf vooral in het weekend steeds regelmatiger op wijntjes en chips. De kilo’s bleven eraf gaan, alleen wat minder snel, maar dat was prima. 

Begin maart, na 2 maanden telefonische begeleiding van Sander, mochten afspraken weer op locatie en kon ik ook beginnen met de smallgroup trainingen. 

Voor de eerste ‘echte’ meting al 7 kilo kwijt!

De eerste “echte” meting (waarbij ook eindelijk mijn vetpercentage en alle cm’s gemeten konden worden): maar hier was ik al bijna 7 kilo kwijt! 

De smallgroup trainingen van Sander, Ellen en Mark bevielen dusdanig goed dat ik dit uitbreidde naar 3x per week. Vooral het sporten in een ‘vast’ klein groepje en evengoed persoonlijke begeleiding daarbij bevalt mij zeer goed. Gezellig maar ook elke keer na een uur helemaal gesloopt zijn! 

In combinatie met het voedingsschema dat ik bleef volgen, zag ik daardoor niet alleen de kilo’s er verder af gaan, ook mijn vetpercentage daalde elke keer weer verder. Ik merkte ook dat ik met de smallgroup trainingen steeds meer kon uitbreiden met gewichten en dat ik steeds sterker werd, wat ook weer steeds meer motivatie gaf!

Net voor mijn zomervakantie, ongeveer 4 maanden na de eerste “echte” meting van maart, was ik nog eens bijna 7 kilo kwijt: totaal al bijna 14 kilo, dus al ruim verder dan mijn doel van 10 kilo. Ook mijn vetpercentage was al met 10% gedaald! 

Na mijn zomervakantie van ongeveer een maand, waarin ik eigenlijk nergens op gelet heb en mijn schema niet/nauwelijks bijhield, had ik direct weer een meting gepland met Sander. Dit ook om bewust te kunnen kijken wat de ‘schade’ was: bijna 2 kg erbij en bijna 2% vetpercentage er weer bij… Dat viel mee, maar voor mij ook wel weer motivatie dat ik weer ‘aan de bak’ moest. 

Vrij snel kwam ik weer in mijn normale ritme met het voedingsschema en sporten. Ongeveer 1.5 maand na de zomervakantie had ik mijn laatste meting en was de ‘schade’ en zelfs iets meer dan dat er alweer af! 

In totaal ben ik 15 kilo in ruim 9 maanden kwijt geraakt, en ruim 10% vetpercentage in ongeveer 7 maanden eraf! Ik verzuip nu in de broek die mij 9 maanden geleden nog prima strak zat 🙂

Sinds mijn laatste meting blijf ik mijn voedingsschema doordeweeks voortzetten; in het weekend laat ik dit los. Ook blijf ik voorlopig 2x per week de smallgroup training doen. Al weken merk ik dat de kilo’s op de weegschaal constant blijven! Ik zie het dan ook niet meer als een voedingsschema maar als een aangepaste, gezondere levensstijl. En dit is dan ook iets wat ik zelf kan blijven volhouden. Ook weet ik nu dat het niet erg is om een aantal dagen of tijdens vakanties nergens op te letten; ik weet immers nu zelf hoe ik het daarna weer op kan pakken en de ‘schade’ weer zelf in kan halen.

Kortom wil ik Sander graag bedanken voor de goede begeleiding die ik gekregen heb bij deze aanpassing van mijn voedings/levensstijl. En uiteraard wil ik Sander, Ellen en Mark ook bedanken voor de goede begeleiding tijdens de smallgroup trainingen. Ik kan iedereen FitFanatics aanraden!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Nicole Verlinden

''Ik verzuip nu in de broek die mij 9 maanden geleden nog prima strak zat''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Small Group Training en Voedingsbegeleiding Panningen - Danielle en Freek

Daniëlle en Freek

Beide meer dan 10 kilo afgevallen en geïnspireerd om meer te gaan sporten!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Jarno

Jarno Hendriks v/d Weem

minder rugklachten, sterker geworden en ik voel me fitter en energieker

Succesverhaal lezen

FitFanatics ervaringen

Mark Vrenken

6% afname in vetpercentage en 5,1 kg aan vetmassa in 6 maanden

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Private gym in Panningen

Zomer(stop) actie!

10 personal trainingen met ruim €150,- korting!

10 personal trainingen inclusief begin en eindmeting en mogelijkheid tot zelf trainen met op maat gemaakt schema €549,-

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer sporters door blijven trainen tijdens de zomerstop om weer fit te beginnen aan het nieuwe seizoen.

Bij Fitfanatics bieden wij deze mogelijkheid onder professionele begeleiding. Wat kun je verwachten?

*Actie geld voor zowel Fitfanatics leden als niet leden en loopt tot 13 juni 2024