Nieuwe energie!

Nieuwe energie!

Halverwege juli 2017 voelde ik me niet fit. Ongezond en met momenten zelfs dik. Ik merkte zelf dat ik geregeld last had van mijn buik die in de weg zat en dat ik weinig energie had om dingen te ondernemen of te doen. Spelen met mijn destijds 14 maanden oude dochter kostte me veel energie! Iets wat ik niet van mezelf herkende en ook erg vervelend vond.

Tijd voor actie. Eerst op internet kijken naar welke mogelijkheden er waren binnen de regio Peel en Maas. En ook mezelf de vraag gesteld wat ik nodig had voor een goed resultaat. Als snel kwam ik tot de conclusie dat dit een gezonde voeding was in combinatie met meer beweging.

Uiteindelijk kwam ik via Facebook op de website van FitFanatics uit. De verhalen en de aanpak die beschreven stonden spraken me direct aan. Vervolgens Sander gebeld en direct een afspraak gemaakt voor een oriëntatiegesprek/intake.

Het gesprek beviel prima en er werd meteen een afspraak gemaakt om aan de slag te gaan. Een traject van een half jaar met begeleiding rondom voeding en daarlangs personal training van Sander.

Nu, dik een half jaar later, blijkt dat dat een super goede keuze is geweest. Iedere meting afgevallen en ook iedere meting weer een daling in het vetpercentage.

Mijn directe omgeving ging op een gegeven moment zelfs denken van, nu zal hij toch wel een keer aangekomen zijn. Maar nee hoor! Weer een kilo of wat kwijt. Dat werkt natuurlijk super motiverend.

Nu, dik 6 maanden later ben ik 15 kilo lichter en 6.5% vet kwijt. Een super resultaat. Gedurende die 6 maanden heb ik ook gemerkt dat ik stukken fitter ben geworden, veel meer energie heb gekregen en weer zin heb om dingen te ondernemen en te doen. Al met al een super resultaat.

Zonder de hulp van Sander was me dit zeker niet gelukt. Uiteraard is je eigen motivatie het allerbelangrijkste maar het is wel super fijn om een stok achter de deur te hebben die je, als het nodig is, weer op weg helpt.

Het mooiste van alles is misschien nog wel dat het me, relatief gezien, weinig moeite heeft gekost. Natuurlijk, de eerste feestjes zonder biertjes zijn wel lastig, maar naar mate de tijd vorderde merkte ik dat het niet voelde als een dieet of als een voedingsschema maar als een bepaalde levensstijl. Nu is het een vanzelfsprekendheid en heb ik zelfs ruimte gevonden om soms te zondigen zonder dat ik meteen aan kom in gewicht.

Sander bedankt voor je hulp!

 • Before - Voorkant

  Before - Voorkant

 • After - Voorkant

  After - Voorkant

 • Before - Zijkant

  Before - Zijkant

 • After - Zijkant

  After - Zijkant

 • Before - Achterkant

  Before - Achterkant

 • After - Achterkant

  After - Achterkant