Noedels met garnalen
Ingrediënten noedels
- 40 gram volkoren noedels
- 125 gram gekookte garnalen
- 15 gram boemboe
- 30 gram ui
- 50 gram champignons
- 60 gram rode paprika
- 60 gram gele paprika
- 60 gram sperziebonen
- 100 gram wortel
- 1 eetlepel olie
- snufje zout
- snufje cayennepeper
- snufje knoflookpoeder
Bereidingswijze
- Dop de sperzieboontjes en kook ze in een laagje water beetgaar
- Snij de boontjes daarna in kleine stukjes
- Snij ook de ui, champignons, wortel en paprika in kleine stukjes
- Marineer de garnalen naar smaak met het zout, cayennepeper en knoflookpoeder
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen van de verpakking
- Verhit de olie een een pan
- Wok de garnalen in een paar minuten lichtjes bruin
- Voeg alle groenten toe en wok deze een paar minuten mee
- Voeg de boemboe toe en roer alles goed door
- Zet het vuur iets lager en verwarm het geheel nog een paar minuten
- Voeg de noedels toe en serveer
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:30
- 525 gram per portie
- 416 kcal
- 29 gram eiwit
- 44 gram koolhydraten
- 13 gram vet