Babysteps #DinsdagMetDenise

Hallo allemaal! Bedankt voor alle reacties op de vorige #DinsdagMetDenise! Deze week heb ik weer een nieuwe update voor jullie.

Ik merk dat ik met behulp van trainen vooruit ga qua gewicht. Al zijn het kleine, babystapjes. De afgelopen week heb ik al meer gesport dan afgelopen maanden! Het bevalt me eigenlijk wel. Ik vind het nog wel moeilijk op sommige momenten om mijn voedingsschema te volgen. ‘s Avonds na het avondeten vind ik het vooral lastig om niks ‘verkeerds’ te eten. Ik probeer dan ook zo goed mogelijk mijn schema te volgen om s’ avonds geen honger meer te hebben. ‘s Avonds eet ik dan wel eens kwark of ongezouten cashewnoten.

Mijn chipsverslaving is al stukken minder geworden. Ik heb een week vol kunnen houden zonder! Op mijn verjaardag heb ik wel chips gegeten. Achteraf gezien had ik wel spijt ervan omdat ik het voor mijn doen goed volhield. Mijn doel is echt niet om helemaal geen chips meer te eten, maar wel veel en veel minder.

Tot volgende week!