Om het af te leren.. #DinsdagMetDenise

Ik wil Ellen en Sander alvast bedanken dat ik gewonnen heb, super dankjewel!

Ik sport/fitness al langer en dat gaat super goed! Bij mij is het probleem het gezond en regelmatig eten. Ik krijg sommige dagen te weinig binnen en sommige dagen is het weer te veel van het goede. Ik heb één week moeten bijhouden wat ik allemaal eet. Ik heb mijn voedingsdagboek met Ellen bekeken en ik schrok toch wel een beetje van de ongezonde dingen die ik allemaal had gegeten. Ik had natuurlijk ook al beter kunnen gaan eten om dan gezonder over te komen, maar dan hou mezelf alleen maar voor de gek.

De eerste meting viel me mee qua resultaten. Ik ben nog lang niet tevreden maar daar gaan Ellen en ik aan werken. Mijn doel is om fitter en strakker te worden. Mijn andere doel is om van mijn chipsverslaving af te komen.

Ik heb in ieder geval erg veel zin in om er mee te starten en om te zien wat de resultaten zullen zijn. Ik ga proberen om vanaf nu geen chips meer te eten…

#HelpDeniseVanDeChipsAf