Monique

4 Maanden geleden ben ik gestart bij Ellen van FitFanatics, om advies te krijgen voor mijn voeding en sport. Ik wilde graag strakker in mijn vel zitten; iets wat ik ondanks alle tijd die ik aan mijn sport en voeding besteedde, niet in mijn eentje voor elkaar kreeg.

Ellen liet me zien wat voor impact voedsel hierop heeft, en heeft me geassisteerd bij het samenstellen van een gebalanceerd dieet, vol met dingen die ik lekker vond! Ze liet me zien dat ieder persoon uniek is, en dat één algemeen en voor iedereen geldend dieet niet bestaat. Op basis van mijn leef- en sportritme hebben we een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Gedurende deze tijd was ze ook altijd bereikbaar om antwoord te geven op al mijn vragen: erg fijn.

Het resultaat mag er zijn! Mijn vetpercentage is van 22,7% naar 18% gedaald. Ik voel me beter, eet bewuster en haal ook veel meer plezier uit mijn sport en het bereiden van maaltijden. Ze heeft me van advies voorzien zodat ik in de toekomst lekker, gezond en gevarieerd kan eten.

Ik zou het iedereen die niet zeker weet of je wel gezond eet, twijfelt over grootte van porties en welke invloed dit heeft op alle onderdelen van je leven meteen aanbevelen!Ik voel me beter, eet bewuster en haal ook veel meer plezier uit mijn sport.

Monique
Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Monique

''Op maat gemaakt sport- en voedingsschema''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics