Eva

In januari van dit jaar heb ik contact opgenomen met Ellen. Nadat ik zelf al 4 jaar een afvalstrijd ben aangegaan en al veel kilo’s zelfstandig ben kwijtgeraakt vond ik het tijd worden om die laatste kilo’s onder goede begeleiding te verliezen. Ik had een gezond voedingspatroon (dacht ik) maar Ellen heeft mij nog meer inzicht gegeven in gezonde voeding en de macro’s hiervan. Hierdoor ben ik het juist leuk gaan vinden om op mijn voeding te gaan letten en is het geen strijd meer. Samen met Ellen nog een sportschema opgezet wat ook goed vol te houden is. Maar ik ben ook echt geen heilig boontje en ben dus ook niet altijd even gemotiveerd om op mijn voeding te letten en voldoende te sporten. Als ik dan een van die dipmomentjes had dan wist Ellen mij weer te motiveren om toch door te gaan. Ik ben na een halfjaar begeleiding erg tevreden met hoe het nu is. Ik heb mijn doel nog niet helemaal behaald maar vind dat geen probleem voor mezelf. Ellen heeft mij de handvaten gegeven die ik nodig heb om in de toekomst zelfstandig met een gezond voedingspatroon en bewegen door te kunnen gaan. Ellen en Sander heel erg bedankt voor deze ervaring en het inzicht krijgen in een nog betere/gezondere levensstijl.

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Eva

''Op mijn voeding letten is geen strijd meer!''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics