Op mijn voeding letten is geen strijd meer!

Op mijn voeding letten is geen strijd meer!

In januari van dit jaar heb ik contact opgenomen met Ellen. Nadat ik zelf al 4 jaar een afvalstrijd ben aangegaan en al veel kilo’s zelfstandig ben kwijtgeraakt vond ik het tijd worden om die laatste kilo’s onder goede begeleiding te verliezen. Ik had een gezond voedingspatroon (dacht ik) maar Ellen heeft mij nog meer inzicht gegeven in gezonde voeding en de macro’s hiervan. Hierdoor ben ik het juist leuk gaan vinden om op mijn voeding te gaan letten en is het geen strijd meer. Samen met Ellen nog een sportschema opgezet wat ook goed vol te houden is. Maar ik ben ook echt geen heilig boontje en ben dus ook niet altijd even gemotiveerd om op mijn voeding te letten en voldoende te sporten. Als ik dan een van die dipmomentjes had dan wist Ellen mij weer te motiveren om toch door te gaan. Ik ben na een halfjaar begeleiding erg tevreden met hoe het nu is. Ik heb mijn doel nog niet helemaal behaald maar vind dat geen probleem voor mezelf. Ellen heeft mij de handvaten gegeven die ik nodig heb om in de toekomst zelfstandig met een gezond voedingspatroon en bewegen door te kunnen gaan. Ellen en Sander heel erg bedankt voor deze ervaring en het inzicht krijgen in een nog betere/gezondere levensstijl.

 

 

 • Before - Voorkant

  Before - Voorkant

 • After - Voorkant

  After - Voorkant

 • Before - Zijkant

  Before - Zijkant

 • After - Zijkant

  After - Zijkant

 • Before - Achterkant

  Before - Achterkant

 • After - Achterkant

  After - Achterkant