Paella met zeevruchten

Paella met zeevruchten

Recept is op basis van 2 porties

  • bereidingstijd: 00:40
  • 400 gram per portie
  • 218,2 kcal
  • 21 gram eiwit
  • 14,3 gram koolhydraten
  • 7,4 gram vet

Ingrediënten:

  • 200 gram bloemkoolrijst
  • 1 tomaat
  • 250 gram zeevruchten, ongekookt
  • ½ bouillonblokje, kip
  • 1 teentje knoflook
  • 2 gram peterselie
  • 40 gram champignons
  • 10 gram bosui
  • 30 gram erwten, diepvries
  • 1 gele paprika
  • 1 el olie
  • 1/4e rode peper
  • 75 ml warm water
  • 0,5 citroen

Paella met zeevruchten

Bereidingswijze:

  1. Doe het water in een kopje samen met het halve bouillonblokje en laat dat even
    staan.
  2. Snipper de knoflook en spaanse peper en fruit dit aan in een pan met olie.
  3. Snijd de tomaat in blokjes, de paprika in halve reepjes en de champignons in dunne
    schijfjes.
  4. Voeg deze groenten toe en bak ze aan.
  5. Wanneer de groenten aangebakken zijn, kunnen de gemengde zeevruchten erbij.
    Bak deze ook even aan en voeg daarna de bouillon toe.
  6. Voeg ook de bloemkoolrijst en de erwten toe en roer het geheel goed door. Laat dit
    voor ongeveer 10 minuten sudderen op laag vuur.
  7. Snijd de bosui in dunne ringen, peterselie fijn en de citroen in partjes.
  8. Garneer de paella met de bosui, peterselie en citroen en het gerecht is klaar.

Aan de slag met voedingsbegeleiding?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!