Panga met taugé, paksoi en gebakken aardappelen

Panga met groenten en gebakken aardappelen

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:40
  • 425 gram per portie
  • 361,9 kcal
  • 24,2 gram eiwit
  • 27,7 gram koolhydraten
  • 15,4 gram vet

Ingrediënten:

  • 1 pangafilet (+/-150 gram)
  • 1/4 paksoi
  • 30 gram taugé
  • 125 gram gemarineerde aardappel wedges
  • 1 eetlepel vloeibare boter
  • Beetje citroenrasp
  • Zout en peper naar smaak
Panga met groenten en gebakken aardappelen

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 150 °C
  2. Leg de panga op bakpapier en strooi er wat zout en peper op
  3. Doe deze in de oven voor 20 minuten
  4. Snij de paksoi en meng deze met de taugé
  5. Bak de aardappelen goudbruin in een pan de helft van de boter
  6. Bak ook de groenten kort aan in een pan met de rest van de boter
  7. Haal de panga uit de oven en rasp hier wat citroenrasp op, dit maak het lekker fris
  8. Serveer met de aardappeltjes en groenten

Aan de slag met voedingsbegeleiding?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!