Pannenkoeken met pumpkin spice

Ingrediënten

  • 125 milliliter amandelmelk
  • 60 gram ultra fine oats (havermout)
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • Een halve banaan
  • 1 theelepel pumpkin spice kruiden

Ingrediënten voor de topping

  • 1 eetlepel sojayoghurt
  • 20 gram schuddebuikjes
  • De andere halve banaan
  • 1 eetlepel karamelsaus

Bereidingswijze

  1. Meng het meel met de amandelmelk, de halve banaan en de bakpoeder en mix dit goed door elkaar in een kom
  2. Voeg 1 theelepel pumpkinspice kruiden toe
  3. Maak in een pan rondjes met een soeplepel en bak beide kanten van de kleine pannenkoeken gaar
  4. Mix alle ingrediënten voor de topping met elkaar in een klein kommetje
  5. Tot slot kun je de topping over de pannenkoeken gieten

Bijzonderheden

Recept is op basis van 10 kleine pannenkoeken

  • bereidingstijd: 00:30
  • 50 gram per stuk
  • 60,6 kcal
  • 1,6 gram eiwit
  • 10,4 gram koolhydraten
  • 1,4 gram vet