Pasta met kip en groenten
- 70 gram volkoren penne
- 25 gram kipfilet, in blokjes
- 100 gram broccoli
- 50 gram champignons
- 80 gram rode paprika
- 6 snoeptomaatjes
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 2 el Italiaanse kruiden
- 5 gram verse basilicum
- 1 el olijfolie
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
- Kook de penne volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Hak de knoflook en snipper de ui fijn.
- Snijd de broccoli in roosjes, de champignon in plakjes en de paprika in blokjes.
- Snijd de tomaatjes door de helft.
- Verhit één el olijfolie in een pan.
- Fruit de ui en knoflook aan.
- Voeg de kipfilet toe en bak deze mee.
- Voeg naar smaak zout en peper toe.
- Voeg de tomaatjes, broccoli, champignons en paprika toe en bak dit even aan.
- Voeg 1 soeplepel pastawater toe en roer goed door.
- Voeg de Italiaanse kruiden en gekookte penne toe. Roer goed door.
- Voeg als laatste nog het basilicum toe en de pasta is klaar.
Bijzonderheden:
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:30
- 450 gram per portie
- 614,6 kcal
- 45,9 gram eiwit
- 60,1 gram koolhydraten
- 16,6 gram vet