Peanutbutter overnight oats
Ingrediënten
- 1 (bijna) lege pot pindakaas
- 30 gram havermout grof
- 130 milliliter amandelmelk ongezoet
- 20 gram whey-proteïnepoeder
- 1 eetlepel chiazaad
- 1 eetlepel lijnzaad
- 50 gram banaan
- Cacaonibs
- Optioneel: 100 milliliter magere yoghurt
Bereidingswijze
- Pak je lege pot pindakaas en vul deze met de havermout en schud de melk erbij
- Als het goed is staat je havermout net onder de melk
- Voeg de lijnzaad en chiazaad toe
- Daarna een schep whey-proteïnepoeder
- Nu kan het een nacht in de koelkast met de dop er goed op
- De volgende ochtend kunnen er nog de yoghurt, de banaan en de cacaonibs bij
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:10
- 255 gram per portie
- 360 kcal
- 32,7 gram eiwit
- 35,9 gram koolhydraten
- 9,5 gram vet