Peren cake

peren cake

Recept is op basis van 12 plakken

  • bereidingstijd: 00:60
  • 30 gram per plak
  • 112,9 kcal
  • 5,5 gram eiwit
  • 12,6 gram koolhydraten
  • 4,5 gram vet

 

Ingrediënten:

  • 200 gram Griekse yoghurt 0,1% vet
  • 160 gram boekweitmeel
  • 2 eieren
  • 50 gram kokosrasp
  • 30 gram Whey proteine poeder (vanille)
  • 2 gram bakpoeder
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 peer geschild in stukjes
peren cake

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden
  2. Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom
  3. Voeg als laatste de stukjes peer toe maar hou er een paar over
  4. Giet het mengsel in een cakeblik/bakblik
  5. Druk de overgebleven stukjes peer bovenin het beslag
  6. Zet de cake in de oven voor ongeveer 50 minuten op 160 graden
  7. Prik met een satéprikker in de cake om te zien of deze gaar is
  8. Laat afkoelen op een rooster en snijd de cake in 12 gelijke stukken

Aan de slag met voedingsbegeleiding?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!