Pindakaas cake

Pindakaas cake

Recept is op basis van 8 stuks

  • Bereidingstijd: 00:30
  • 30 gram per stuk
  • 80 kcal
  • 4,1 gram eiwit
  • 7,1 gram koolhydraten
  • 3,6 gram vet

Ingrediënten:

  • 65 gram havermeel (gemalen havermout)
  • 40 gram 100% pindakaas
  • 60 gram banaan
  • 1 ei
  • 2 eiwitten
  • 3 milliliter vloeibaar zoetstof
  • 2 milliliter vanille aroma
  • 30 milliliter lauw warm water
  • Snufje zout
Pindakaas cake

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Doe de pindakaas in een kom en mix samen met het water door elkaar
  3. Doe hier het ei en de eiwitten bij en klop alles nog eens goed door elkaar
  4. Voeg de overige ingrediënten toe en meng tot een mooi egaal beslag
  5. Giet in een klein ingevet cakevormpje (ik gebruikte een springvorm van 12cm)
  6. Zet in de oven voor ongeveer 20 minuten totdat de cake goudbruin kleurt
  7. Snijd in 8 gelijke stukjes

Aan de slag met voedingsbegeleiding?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!