Quinoa salade met gerookte kip en hüttenkäse

Ingrediënten

  • 50 gram quinoa
  • 70 gram komkommer
  • 50 gram paprika
  • 50 gram cherrytomaat
  • 50 gram hüttenkäse/cottage cheese
  • 30 gram zilveruitjes
  • 30 gram augurk
  • 100 gram gerookte kipfilet
  • 20 gram bosui
  • 20 gram rucola

Bereidingswijze

  1. Kook de quinoa 10 min in kokend water
  2. Maak met een spirelli slierten van de komkommer
  3. Snijd de andere groente fijn
  4. Snijd de gerookte kip fijn
  5. Meng alle groente met de quinoa en maak af met rucola en de hüttenkäse
    ⠀⠀

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:30
  • 540 gram per portie
  • 330 kcal
  • 32,5 gram eiwit
  • 43,6 gram koolhydraten
  • 9,8 gram vet