Quinoa salade met gerookte kip en hüttenkäse
Ingrediënten
- 50 gram quinoa
- 70 gram komkommer
- 50 gram paprika
- 50 gram cherrytomaat
- 50 gram hüttenkäse/cottage cheese
- 30 gram zilveruitjes
- 30 gram augurk
- 100 gram gerookte kipfilet
- 20 gram bosui
- 20 gram rucola
Bereidingswijze
- Kook de quinoa 10 min in kokend water
- Maak met een spirelli slierten van de komkommer
- Snijd de andere groente fijn
- Snijd de gerookte kip fijn
- Meng alle groente met de quinoa en maak af met rucola en de hüttenkäse
⠀⠀
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:30
- 540 gram per portie
- 330 kcal
- 32,5 gram eiwit
- 43,6 gram koolhydraten
- 9,8 gram vet