Ervaringen met Fitfanatics

Wij vinden het belangrijk als sportschool dat je met plezier en vertrouwen bij ons kan sporten, daarom laten we je graag zien hoe onze leden de personal training, small group training en voedingsbegeleiding ervaren.

Fantastisch. Nu ongeveer een half jaar bezig met personal training en voedingsplan. Ik voel me zoveel beter en zoveel fitter. Ik ben zeer tevreden.
Super tevreden over de begeleiding, de oefeningen die worden aangepast aan mijn conditie en en kracht. Sinds ik sport voel ik me fitter, energieker en sterker. Fysiek en mentaal.
Lynn Gorissen
Lynn Gorissen
1711474488
De toppers van Fitfanatics hebben mij geweldig geholpen met het behalen van mijn doelen! Dankzij de expertise heb ik nu kennis over voeding én over wat voor mij werkt en nodig is om gezond te blijven. Je kunt er niet alleen voor voedingsadvies, maar ook voor het sporten in kleine groepen of personal training terecht. Daarnaast is het er altijd gezellig en is er ruimte voor een praatje. Grote aanrader dus!
Fijne, motiverende en professionele sport- en voedingsbegeleiding waarbij voldoende ruimte voor gezelligheid. Een echte aanrader!
Marion Welten
Marion Welten
1710665065
Fijne persoonlijke en zeer afwisselende trainingen. Echt top!
Astrid Van Kol
Astrid Van Kol
1710170004
Een sportschool waar aandacht is voor alles. Het sporten, beweging, voedingsstijl, en je persoonlijke ik. Na nog nooit in mijn leven op een sportschool te zijn geweest ben ik blij en dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen. Ellen en Sander, en personeel, een dikke 10!!
Jarno Hendriks
Jarno Hendriks
1710157038
Voorheen zelf fitness gedaan in de sportschool maar dit was altijd zonder echte motivatie en resultaten. Sinds mijn vriendin is begonnen met personal training en voedingsbegeleiding bij Fitfanatics, zelf ook maar eens begonnen bij FitFanatics. Geen moment spijt van gehad. Hele leuke en fijne begeleiding. Er wordt goed op je houding gelet tijdens de oefeningen en je trainingsschema wordt daar ook op aangepast om je spieren te versterken. Iedere keer worden er ook nieuwe elementen toegevoegd zodat het leuk en uitdagend blijft. Ik ga altijd met veel plezier sporten!
alicevc
alicevc
1710065794
Bij FitFanatics staat een professioneel team voor je klaar.Voor de voedingsbegeleiding worden op maat gemaakte voedingsschema's gemaakt gebaseerd op je leeftijd, bouw en (meer of minder) actieve leven. Gedurende dit traject wordt er goed met je meegedacht over zaken die goed of minder goed gaan.Qua personal training zit je daar écht goed. Óók als je binnenkomt met fysieke klachten. Binnen 6 maanden herstelde ik van 'n zwaar ingescheurde knieband. De small group trainingen zijn gevarieerd. Top!
simone dahlmann
simone dahlmann
1709923876
Super fijne begeleiding zowel fysiek als mentaal.
K. v H
K. v H
1709897545
Persoonlijk en gezellig, goede begeleiding. Nog nooit het sporten zo lang volgehouden, met hulp van fitfanatics ga ik al jaren met plezier!
Merle Haenen
Merle Haenen
1709876100
Bij FitFanatics hangt een fijne en gemoedelijke sfeer, waarin je op een professionele en kundige manier wordt begeleid maar zeker ook ruimte is voor gezelligheid.
Luuk Craenmehr
Luuk Craenmehr
1709841395
Een heel fijn sportcentrum, gericht op kleinere groepen sporters, met heel goede en behulpzame begeleiding! Door de kleinschaligheid is het mogelijk om binnen 60 minuten een volledige training uit te voeren, waardoor het sporten laagdrempelig blijft. Ik ben heel tevreden met het huidige concept!!
Diane Hermans
Diane Hermans
1709841117
Serieus in het zweet werken, lachen en ondertussen aan je buikspieren werken. Onvoorwaardelijke liefde voor hun vak. Maar ook lekker gewoon waardoor het toegankelijk is voor iedereen!
armyhuus80
armyhuus80
1709832313
Zeer goede en leuke begeleiding voor sporten en personal training. Professionele voedings deskundige helpen je met je doelen te behalen. Aanrader voor iedereen die weer lekker in z’n eigen vel wil zitten!!
Kirsten Janssen
Kirsten Janssen
1709829229
Ik ben in augustus gestart met de voedingsbegeleiding en het sporten. Door de fijne sfeer, goede begeleiding en deskundigheid van de trainers heb ik inmiddels al zeer goede resultaten behaald en het plezier in het sporten gevonden. Wat ik vooral fijn vind, is dat de sportschool kleinschalig en laagdrempelig is. Hierdoor voel ik mij echt op mijn gemak. Ik kan Fitfanatics dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een sportschool waar je je thuis voelt en goede resultaten kunt behalen.
Nancy Rutten
Nancy Rutten
1709817596
Ik kan de small group training bij FitFanatics aan iedereen aanraden. Het zijn fijne lessen waar je voldoening uit haalt! Je krijgt duidelijke uitleg en begeleiding bij het uitvoeren van de oefeningen.
Vivian Janssen
Vivian Janssen
1709813386
Fijne, prettige en toegankelijke sportplek met veel persoonlijke aandacht.
Ik ga met veel plezier sporten. Voorheen verschillende dingen geprobeerd wat ik allemaal niet kon volhouden. Nu bijna 2 jaar verder en ga ik nog steeds vol enthousiasme. De begeleiding is fantastisch. Er wordt goed gelet op je houding terwijl je de oefeningen uitvoert. Dit geldt voor de persenaltraing en voor de smallgroepstraining. Ook maak ik gebruik van de voedingsbegeleiding. Dit is al jaren iets wat ik graag wil veranderen. En voorheen nooit is gelukt. Inmiddels ben ik 10 kg kwijt en voel ik me fit en ben ik er van overtuigd dat ik mijn doel ga bereiken. Waar ik eerder onzeker over was of ik het wel zou kunnen. Ik wordt door een persenaltrainer goed begeleid en gemotiveerd. Ook wordt er diep ingegaan op de dingen die moeilijk gaan. Er worden goede tips en adviezen gegeven en mee gedacht. Ik kan het iedereen aanraden om hier te komen sporten of voor begeleiding van bijv. advies over gezondevoeding en een gezonde levensstijl die past bij jou.
Lieke Neessen
Lieke Neessen
1709803519
Voordat ik bij Fitfanatics startte, had ik veel last van kleine blessures. Ik ben begonnen met personal training om in ieder geval goed met mijn lijf om te gaan. De trainingen zijn altijd afgestemd op jouw eigen kunnen, wensen en behoeften. Door de personal training heb ik veel geleerd over mijn lijf en weet ik inmiddels wat ik wel en niet kan. Stapje voor stapje merkte ik dat mijn lijf sterker werd. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Naast de personal training sport ik 1 keer in de week in een smallgrouptraining. Het fijne bij Fitfanatics is dat de groepen uit ongeveer 7 personen bestaan. Dit betekent veel aandacht voor het individu. Alle oefeningen kun je aanpassen op jouw eigen niveau. Weet je het zelf even niet, dan komen de trainers altijd met een alternatief. Elke les is weer anders en verrassend. Dus je hebt geen programma waarbij je maanden achter elkaar dezelfde oefeningen uitvoert. Kortom: Variatie, gezelligheid, professioneel, thuisvoelen, meedenken en flexibiliteit.
Esther
Esther
1709801640
Super tevreden, goede begeleiding, smallgrouptrainingen zijn goed en zeker niet saai. Voor iedereen de juiste keuze.
Johan
Johan
1709801457
prima begeleiding, heerlijke groepslessen, helemaal goed!
Sand Croon
Sand Croon
1709799385
Persoonlijke en professionele begeleiding, afgestemd op je eigen behoefte. Geen sportschool waar iedereen voor de spiegel staat te kijken, maar een gezellige omgeving waar je je op je gemak voelt.
Top begeleiding door de mannen en vrouw van Fitfanatics. Zelfs als je 's-morgens om 7.00 uur paraat bent voor 1 uurtje afbeulen en je 's-avonds daarvoor flink bent doorgezakt.
Carlo Janssen
Carlo Janssen
1709798542
Hele fijne plek voor te sporten met goede sport instructeurs.En een fijne sfeer
Leuke smallgroup trainingen met professionele trainers die heel veel aandacht besteden aan houding en techniek, elke training is weer anders.Echte aanrader voor sporten in kleine groepjes.Keep up the good work 💪🏻
Roy Peeters
Roy Peeters
1709583833
Fijne professionele begeleiding!!!
Oukje Reijnen
Oukje Reijnen
1709539923
Fantastische plek om te sporten! Fijn in kleine groepjes en de trainingen zijn nooit hetzelfde 💪🏻
jessie fleuren
jessie fleuren
1708930545
Prettige sportschool, persoonlijk, fanatiek, geen 'patserigheid', zeer goede begeleiding, zowel bij personal training als in de small group training (circa 6 personen). Duidelijke uitleg hoe je de oefening moet uitvoeren en waarom. Een aanrader!💪🏽
Hele fijne en laagdrempelige plek om te komen sporten. Een kleinere gelegenheid waar je door iedereen professioneel en goed geholpen wordt! Ze denken met je mee, luisteren naar je wensen/doelen en kijken goed naar hoe je beweegt. Ellen stemt de personal training goed af op mijn beperkingen en heeft ervoor gezorgd dat ik weer lekker kan bewegen en fit ben. Ik ben er nog niet, maar weet zeker dat ik bij FitFanatics op de juiste plek ben.Ook de voedingsbegeleiding van Ellen is top! Ze heeft een fijn voedingsplan opgesteld welke niet voelt als een dieet, maar het veranderen van mijn eetgewoontes. Het voedingsplan is afgestemd op mijn eigen behoeftes, heel fijn.Ellen motiveert me als het even niet goed gaat en helpt me mijn weg te vinden in mijn nieuwe eetgewoontes.
Ruud Coppers
Ruud Coppers
1708627319
FitFanatics in Panningen biedt een uitstekende fitnesservaring met veel aandacht, kennis van zaken en echt persoonlijke begeleiding. Het team is buitengewoon toegewijd aan het helpen van hun klanten bij het behalen van hun fitnessdoelen. De trainers zijn zeer professioneel en staan altijd klaar om te helpen en advies te geven. De sfeer is vriendelijk en motiverend, waardoor je elke keer weer gemotiveerd bent om te trainen. Ik kan FitFanatics ten zeerste aanbevelen!
Prettige begeleiding van Ellen gehad. Aangepast aan mijn behoeftes en laagdrempelig te benaderen.
mieke hoeve
mieke hoeve
1664539156
Heel blij met de begeleiding die ik van Ellen heb gehad. Ik heb in het verleden meerdere dingen geprobeerd, maar Ellen heeft me geholpen om 'balans' te vinden. D.m.v schema's waar je 'normale' dingen kunt blijven eten. Het voelde niet als een diet waardoor het na het traject makkelijker is om het vol te houden is.
Fijne gevarieerde trainingen in kleine groepjes. Professionele begeleiding in het goed uitvoeren en blijven uitvoeren van de technieken wat uiteindelijk het effectiefste resultaat geeft.Een ontspannen, warme en gezellige sfeer waar je gezien wordt. Je gaat "feelfit😉" naar huis na een training!
Patty Jacobs
Patty Jacobs
1663872412
Super fijne begeleiding betreft het op een gezonde manier afvallen. Er word gekeken naar jou als persoon en jouw leefstijl hierbij. Zou het iedereen aanraden!
Anouk Jacobs
Anouk Jacobs
1663316658
Heel tevreden, en bekwaam in hun vakgebied. Met eigen wensen voor je eetschema dus het voelt niet als een dieet!
Carry Wilms
Carry Wilms
1663316216
Zeer deskundige voedingscoaches! Nemen de tijd en luisterend oor. Mijn mindset is veranderd en hierdoor mijn streefgewicht behaald. Fitfanatics is een aanrader.
Daryl Peeters
Daryl Peeters
1663248040
Mooie goed geventileerde ruimte met personeel dat jou verder wil helpen.
loes mestrom
loes mestrom
1663164464
heerlijk werken aan je lichaam in een niet overvolle accomodatie.duidelijk plan met duidelijke aanwijzingen.leuk team.
Van tripple digits naar double digits onder topbegeleiding van Sander!
Robin van Duren
Robin van Duren
1663136798
Goede begeleiding. Zowel Personal training, voeding als Small Group Training.
js_loader

Samen kijken naar wat mogelijk is?

Wil je aan de slag met jouw gezondheid? Vraag dan nu je gratis adviesgesprek aan om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan!

Geen zorgen het is geheel vrijblijvend en kosteloos

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics