Roseval in kruiden

Roseval in kruiden

Recept is op basis van 4 porties

  • bereidingstijd: 00:30
  • 250 gram per portie
  • 256 kcal
  • 5 gram eiwit
  • 48 gram koolhydraten
  • 5 gram vet

Ingrediënten:

  • 1 kilogram Roseval aardappelen
  • 4 theelepels rozemarijn
  • 4 theelepel tijm
  • Snuf peper en zout
  • 2 eetlepels olijfolie
Roseval in kruiden

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180
  2. Spoel de aardappelen schoon onder de kraan en snijd ze in partjes met dezelfde dikte.
  3. Leg de partjes in een ovenschaal en besprenkel deze met de rozemarijn, tijm, peper, zout en een scheutje olie.
  4. Hussel ze goed door elkaar en zet ze +/- 25 minuten in de oven.
  5. Na +/ 15 minuten schud je ze even om.
  6. ​Tip van de boer: gebruik een rode ui voor extra smaak. Snijd deze in halve ringen en meng deze tussen de aardappelen en kruiden

Aan de slag met voedingsbegeleiding?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!