Ruim 10kg afgevallen!

Als internationaal vrachtwagenchauffeur zit je veel en weet je ook veel restaurantjes te vinden waar je goed en veel kunt eten. De kilo’s komen er dan natuurlijk vanzelf aan!

Na wat uitstellen heb ik toch maar een mail gestuurd naar FitFanatics. Er werd direct contact met mij opgenomen door Sander en in no time had ik een intake gesprek. Ik ben een traject ingegaan van 3 maanden met als doel een gezonder eetpatroon en een paar kilo afvallen.

Er werd een vervolg afspraak gemaakt waarbij ik een voedingsschema kreeg. Ik hield mij strikt aan het schema vanaf dag 1, en na 3 weken was ik al 2,1 kg kwijt! Dat motiveerde zeker! Zo ben ik na 4 maanden in totaal 10,7 kg kwijt! En dat door alleen beter te gaan eten zonder te sporten.

Door een goed schema met veel variatie en perfecte coaching was dit goed vol te houden. Ik raad FitFanatics zeker aan voor degene die twijfelt! Ik voel ik me nu een stuk fitter dan voorheen. Sander hartelijk bedankt voor alles en jouw goede kennis. Zonder jou was dit nooit gelukt!

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?