Salade met kip, ei en avocado

salade met kip ei en avocado

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:15
  • 500 gram per portie
  • 311 kcal
  • 33 gram eiwit
  • 11 gram koolhydraten
  • 14 gram vet

Ingrediënten:

  • 100 gram gemengde salade
  • 100 gram komkommer
  • 6 tomaatjes
  • 1 gekookt ei
  • een halve rode ui
  • 100 gram kipfilet
  • snufje zout en peper
  • snufje paprikapoeder
  • zo nodig 5 milliliter olijfolie
  • 30 gram avocado
  • 15 gram friteslijn Remia
salade met kip ei en avocado

Bereidingswijze:

  1. Snij de komkommer en avocado in stukjes, de ui in halve ringen en de tomaatjes in tweeën
  2. Snij het ei in plakken met een eiersnijder
  3. Kruid de kipfilet met de paprikapoeder, zout en peper
  4. Vet de contactgrill in met wat olijfolie
  5. Grill de kipfilet in de contactgrill of braad de kip in een pan met wat olijfolie
  6. Snij de kip in reepjes
  7. Doe de sla in een kom en voeg de komkommer, tomaatjes, ui, avocado en de kip toe
  8. Voeg als laatste de friteslijn toe

Aan de slag met voedingsbegeleiding?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!