Salade met kip, ei en avocado

Ingrediënten salade

  • 100 gram gemengde salade
  • 100 gram komkommer
  • 6 tomaatjes
  • 1 gekookt ei
  • een halve rode ui
  • 100 gram kipfilet
  • snufje zout en peper
  • snufje paprikapoeder
  • zo nodig 5 milliliter olijfolie
  • 30 gram avocado
  • 15 gram friteslijn Remia

Bereidingswijze

  1. Snij de komkommer en avocado in stukjes, de ui in halve ringen en de tomaatjes in tweeën
  2. Snij het ei in plakken met een eiersnijder
  3. Kruid de kipfilet met de paprikapoeder, zout en peper
  4. Vet de contactgrill in met wat olijfolie
  5. Grill de kipfilet in de contactgrill of braad de kip in een pan met wat olijfolie
  6. Snij de kip in reepjes
  7. Doe de sla in replica omega een kom en voeg de komkommer, tomaatjes, ui, avocado en de kip toe
  8. Voeg als laatste de friteslijn toe

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:15
  • 500 gram per portie
  • 311 kcal
  • 33 gram eiwit
  • 11 gram koolhydraten
  • 14 gram vet