Demi Janssen

Toen ik foto’s terugkeek van de zomervakantie, wist ik het zeker… Er moest iets gaan veranderen. Op dat moment zat ik echt niet lekker in mijn vel. Ik was in korte tijd weer een aantal kilo’s aangekomen.

Op social media zag ik de succesverhalen van anderen voorbij komen en dat heeft me overgehaald om zelf ook bij FitFanatics binnen te stappen. Samen met Mark heb ik doelen gesteld. Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten en tevreden zijn als ik in de spiegel kijk.

In het begin hield ik het eetdagboek erg nauwkeurig bij. Ik at geen gram meer dan voorgeschreven stond, maar na 2 maanden begon ik te merken dat ik het wat meer los durfde te laten. Ik had eindelijk balans en een vast eet-ritme gevonden. Toen het allemaal lekker liep, kwam ik erachter dat ik een fructose-intolerantie heb. Hiermee ben ik super geholpen door Mark! Het hele voedingsschema werd omgegooid en ik kreeg extra handvatten toegereikt.

Zonder er veel moeite voor te hoeven doen, is mijn vetpercentage met 7,1% gezakt. Mijn kleding zit lekkerder en ik voel me energieker in het dagelijkse leven, maar ook tijdens de work-outs van crossfit.

Ik kan nog altijd genieten van een lekker drankje of een avondje uit eten. Dankzij de tips van FitFanatics zal ik dit ook altijd bewust kunnen blijven doen.

Mark, bedankt voor de begeleiding en alle extra tijd/energie die je erin hebt gestopt om mij zo goed mogelijk te helpen.

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Demi Janssen

''Zonder veel moeite is mijn vetpercentage met 7,1% gezakt''

FitFanatics Mark Doesborg - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Mark Doesborg - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Loes Haenraets

Loes Haenraets

Ik voel me echt fitter!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ankie Meulendijks

Ankie Meulendijks

maar liefst 16,8 kilo afgevallen, 8,2% vetpercentage verloren en 15 cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics