Zonder veel moeite is mijn vetpercentage met 7,1% gezakt

Toen ik foto’s terugkeek van de zomervakantie, wist ik het zeker… Er moest iets gaan veranderen. Op dat moment zat ik echt niet lekker in mijn vel. Ik was in korte tijd weer een aantal kilo’s aangekomen.

Op social media zag ik de succesverhalen van anderen voorbij komen en dat heeft me overgehaald om zelf ook bij FitFanatics binnen te stappen. Samen met Mark heb ik doelen gesteld. Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten en tevreden zijn als ik in de spiegel kijk.

In het begin hield ik het eetdagboek erg nauwkeurig bij. Ik at geen gram meer dan voorgeschreven stond, maar na 2 maanden begon ik te merken dat ik het wat meer los durfde te laten. Ik had eindelijk balans en een vast eet-ritme gevonden. Toen het allemaal lekker liep, kwam ik erachter dat ik een fructose-intolerantie heb. Hiermee ben ik super geholpen door Mark! Het hele voedingsschema werd omgegooid en ik kreeg extra handvatten toegereikt.

Zonder er veel moeite voor te hoeven doen, is mijn vetpercentage met 7,1% gezakt. Mijn kleding zit lekkerder en ik voel me energieker in het dagelijkse leven, maar ook tijdens de work-outs van crossfit.

Ik kan nog altijd genieten van een lekker drankje of een avondje uit eten. Dankzij de tips van FitFanatics zal ik dit ook altijd bewust kunnen blijven doen.

Mark, bedankt voor de begeleiding en alle extra tijd/energie die je erin hebt gestopt om mij zo goed mogelijk te helpen.

Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen?

Meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!