In 3 maanden bijna 15 kilo afgevallen!

De strijd tegen de kilo’s was iets dat ik al heel mijn leven kende. Op een gegeven moment had ik me er maar een beetje bij neergelegd. Blijkbaar was slank zijn niet voor mij weggelegd…

In 2020 belandde ik door Covid19 in het ziekenhuis. Het herstel daarna was zwaar en in korte tijd viel ik 15 kilo af. Een mooie bijkomstigheid, maar uiteraard niet de juiste manier. Ik wilde toch nog graag 5-10 kilo kwijtraken. Maar ik wist niet goed hoe.

Mijn buurvrouw boekte hele goede resultaten bij Fitfanatics, maar ik dacht dat dat niks voor mij zou zijn, aangezien ik best een moeilijke eter ben. Maar zij heeft mij tóch weten te overtuigen om het traject aan te gaan.

Met Daan van Fitfanatics heb ik besproken wat ik wel en niet graag eet en aan de hand daarvan heeft hij een voedingsschema voor mij opgesteld. Daarmee moest het volgens hem haalbaar zijn om in 3 maanden toch wel zeker 6-7 kilo af te vallen. 10 kilo zou wellicht net iets te hoog gegrepen zijn, maar zeker niet onmogelijk. Ik ben er volledig voor gegaan en ben zelfs bijna 15 kilo afgevallen!

Ik kan het iedereen aanraden. Zelfs wanneer je een moeilijke eter bent, is het gewoon mogelijk om op een fijne manier af te vallen zonder alleen op een blaadje sla te hoeven kauwen.

Benieuwd of voedingsbegeleiding iets voor jou is?

Meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!