Vetpercentage met 9% gedaald en ruim 6 kilo afgevallen

Ik was al een tijdje niet meer blij in mijn eigen lichaam. Sporten kwam er al een aantal jaar niet meer van. Ik praatte het altijd goed voor mezelf met smoesjes, maar van binnen baalde ik. Ik wist niet waar ik moest beginnen en eigenlijk ontbrak het me gewoon aan de discipline om eens door te pakken. Bij een familielid zag ik het resultaat dat zij bereikt had met Fitfanatics. Door haar verhalen werd ik over de streep getrokken.

Ik had een intakegesprek met Mark, en samen kwamen we tot de combinatie van voedingsbegeleiding en 2 keer per week een small group training. Het was heel fijn om eens inzicht te krijgen in wat ik eigenlijk at en wat er bij mijn lichaamsbouw en levensstijl passend zou zijn. Samen met Mark heb ik hier de juiste balans in gezocht. Het voedingsschema was een fijne houvast, waarin we tijdens de metingen ook de mogelijkheden wat betreft variatie bespraken.

Mijn doel heb ik inmiddels gehaald. Ik ben trots dat mijn vetpercentage met 9% is gedaald en ik ruim 6 kilo ben afgevallen. Ik weet nu waar ik op moet letten om stabiel te blijven, en ga daar nu zelfstandig mee aan de slag. Al blijf ik de small group trainingen volgen, aangezien ik sporten voor het eerst écht leuk vind! Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb en zou het iedereen aanraden.

Fitfanatics bedankt voor alle begeleiding!

 

Benieuwd of small group training en voedingsbegeleiding iets voor jou is?

Meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!