Zoë Klompen

Ik was al een tijdje niet meer blij in mijn eigen lichaam. Sporten kwam er al een aantal jaar niet meer van. Ik praatte het altijd goed voor mezelf met smoesjes, maar van binnen baalde ik. Ik wist niet waar ik moest beginnen en eigenlijk ontbrak het me gewoon aan de discipline om eens door te pakken. Bij een familielid zag ik het resultaat dat zij bereikt had met Fitfanatics. Door haar verhalen werd ik over de streep getrokken.

Ik had een intakegesprek met Mark, en samen kwamen we tot de combinatie van voedingsbegeleiding en 2 keer per week een small group training. Het was heel fijn om eens inzicht te krijgen in wat ik eigenlijk at en wat er bij mijn lichaamsbouw en levensstijl passend zou zijn. Samen met Mark heb ik hier de juiste balans in gezocht. Het voedingsschema was een fijne houvast, waarin we tijdens de metingen ook de mogelijkheden wat betreft variatie bespraken.

Mijn doel heb ik inmiddels gehaald. Ik ben trots dat mijn vetpercentage met 9% is gedaald en ik ruim 6 kilo ben afgevallen. Ik weet nu waar ik op moet letten om stabiel te blijven, en ga daar nu zelfstandig mee aan de slag. Al blijf ik de small group trainingen volgen, aangezien ik sporten voor het eerst écht leuk vind! Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb en zou het iedereen aanraden.

Fitfanatics bedankt voor alle begeleiding!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Zoë Klompen

''Vetpercentage met 9% gedaald en ruim 6 kilo afgevallen''

FitFanatics Mark Doesborg - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Mark Doesborg - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics