Succesverhalen FitFanatics | ‘door de juiste begeleiding heb ik het weer op kunnen pakken..’

Zelf vond ik mijn lichaam niet meer mooi; ik wilde er een paar kilo af. Al vaker probeerde ik het zelf maar hier had ik niet genoeg discipline voor. Om deze reden heb ik mij aangemeld bij FitFanatics, om mijn levensstijl wat betreft voeding te verbeteren. Ik kende twee personen die een goed resultaat hadden behaald bij FitFanatics, daarom wist ik al van hun concept af en heb ik mij aangemeld.

De begeleiding is fijn, ze begeleiden je erg persoonlijk op basis van jouw wensen en behoeften. Ik had een verkeerde levensstijl wat betreft voeding, ik at ongezond en niet gevarieerd. Dankzij de begeleiding van FitFanatics heb ik inzicht gekregen in wat nu precies een goede levensstijl is die bij mij past en hoe je deze creëert.

Rond de zomer had ik het iets zwaarder, ik bleef hangen in gewicht en viel niet af. Maar door de juiste begeleiding heb ik het toch weer op kunnen pakken en viel ik daarna weer verder af. Ik heb mijn einddoel nog niet helemaal behaald, naar ben wel al heel blij met het resultaat tot nu toe. Ik zou het anderen zeker aanraden aangezien ik er persoonlijk heel veel aan de heb gehad! Ik ga voor nu zelfstandig verder tot mijn einddoel is bereikt!


Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!