Succesverhalen FitFanatics | Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

Al langere tijd waren we niet blij met ons lichaam en ons gewicht. Gedurende de jaren hebben we meerdere keren zelf geprobeerd om hier iets aan te veranderen, door veel te gaan bewegen en lekker eten achterwege te laten. Toch lukte het niet om dit voor langere tijd vol te houden en leverde het niet het gewenste resultaat. Op een gegeven moment zakt de moed je in de schoenen en heb je geen idee meer waar je moet beginnen. Door een tip van een vriendin werden we bekend met de werkwijze van Fit Fanatics en dit sprak ons meteen erg aan. We hebben contact opgenomen en een eerste afspraak ingepland met Ellen om vervolgens samen dit avontuur aan te gaan. Want waarom moeilijk doen, als het samen kan?!?

Met vallen en opstaan..

Het doel was om 15 kilo af te vallen. De lat lag, zoals altijd bij ons, hoog maar we gingen ervoor; aan de slag met het voedingsschema en de app waarin we alles wat we aten, netjes en overzichtelijk konden wegzetten. De eerste tijd ging het erg snel en waren we in een korte periode al snel enkele kilo’s kwijt. Op een gegeven moment strandde het weer een beetje en vonden we het moeilijk om gemotiveerd te blijven. Gedurende enkele metingen bleef het gewicht hetzelfde of kwam er juist weer wat bij. Toch bleef Ellen ons motiveren en ons ondersteunen om weer vooruit te komen, dit met de nodige kennis maar ook met humor! Het werd ons duidelijk dat het niet alleen maar ging om wat er op de weegschaal stond, maar ook wat voor resultaten we wel boekten.

Trots op het resultaat

Het plan werd een beetje bijgesteld en vervolgens lukte het snel weer om ons op te pakken en door te gaan.
Uiteindelijk na ongeveer 6 maanden samen bezig te zijn geweest, zijn we ieder ruim 8 kilo en 30 cm van ons lichaamsomtrek kwijt. We zijn er nog niet maar mogen wel trots zijn op wat we samen hebben bereikt, ook dit heeft Ellen ons geleerd! We weten zeker dat dit zonder hulp van Ellen (en natuurlijk ook van hondje Bobby) niet was gelukt en zijn hier dan ook erg dankbaar voor! Ons doel is om ieder nog zeker 5 kilo af te vallen en met het stemmetje van Ellen in ons achterhoofd, gaat ook dit ons zeker lukken!

We hebben geleerd dat afvallen niet altijd alleen maar samen hoeft te gaan met flink diëten en jezelf alle lekkere dingen ontnemen. We hebben geleerd hoe je hier juist een mooi balans in kan vinden, waardoor je zelfs meer gaat genieten van al het lekkers en je daarnaast nog afvalt tot het gewenste gewicht.
Nogmaals hartstikke bedankt Fit Fanatics!!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?