Succesverhalen FitFanatics | Trots op wat ik heb bereikt!

‘Trots op wat ik heb bereikt!’

 

Op facebook kwam ik een succesverhaal tegen van FitFanatics. Na wat research het ik uiteindelijk die ene belangrijke stap gezet en mij aangemeld bij FitFanatics.

 

Het kennismakingsgesprek met Mark was erg prettig. Ik moest een week lang gaan bijhouden wat ik at. Op basis hiervan heeft Mark een voedingsschema opgesteld. Ik kon van tevoren nog aangeven welke producten ik echt niet lekker vind. Het schema hield in dat ik een aantal kleine aanpassingen moest doen met ‘normale’ producten. In het weekend wilde ik wel nog kunnen genieten van lekkere hapjes en een wijntje. Uiteindelijk heb ik mijn balans in voeding gevonden en hier heb ik niets voor moeten laten. De cm’s en kilo’s gingen er snel en vrij gemakkelijk af, wat natuurlijk ook zeer motiverend werkt.

 

Ook sport ik iedere zaterdag bij FitFanatics, de small group training. Eén uur lang sport je intensief en krijg je tussendoor aanwijzingen en tips over hoe je een oefening beter uit kunt voeren. Deze trainingen ervaar ik als zeer prettig. Doordat je in een groep traint kun je ervaringen over voeding en het afvallen met elkaar delen. Hierdoor heb je al snel een band met elkaar. De begeleiding van Sander, Ellen en Mark is super en daarnaast zijn de trainingen ook nog eens leuk om te doen en heel gezellig.

 

Uiteindelijk ben ik in 4 maanden 9 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage met 7.5% gedaald. Ik ben ontzettend trots op mezelf en kijk weer tevreden in de spiegel!

 

Bedankt voor de fijne begeleiding. Ik kan FitFanatics iedereen aanraden!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?