Succesverhalen FitFanatics | Na 2 kids wilde ik mijn figuur weer terug. Weer lekker in mijn lijf zitten.

24 november 2020 kwam ik bij Fit Fanatics voor de nulmeting. Na 2 kids wilde ik mijn figuur weer terug. Weer lekker in mijn lijf zitten.
En dat is gelukt! Met professionele begeleiding van Sander en Mark.

2x in de week small group training van Mark in combinatie met het voedingsschema wat Sander voor me gemaakt had ben ik nu tevreden met wat ik in de spiegel zie. Voornamelijk op mijn buik en bij mijn lovehandles is er veel vet afgegaan. Maar liefst 8 cm in de taille kwijt. Zó blij mee!

De small group training zijn efficiënt en effectief. Ze zorgen ervoor dat je alles uit 1 uur trainen haalt. Het hele lichaam wordt getraind. En er werd ook aan mijn conditie gewerkt. Doordat je in kleine groepjes traint voelt het voor mij als personal training. En dat zorgt ervoor dat ik super gemotiveerd ben en goed mijn best doe. Het voedingsschema is gemakkelijk thuis in te passen. Ook met kids. Lekkere stampotjes, gebakken aardappelen, yoghurt/kwark, lekker fruit en boterhammen stonden gewoon op het menu.

Na een lange borstvoedingsperiode moest ik hard werken aan de hoeveelheden die ik at. Die moesten omlaag. Dus even wennen aan het afwegen van het eten maar eenmaal daar aan gewend vlogen de cm’ s eraf.  En als je een dag een feestje hebt dan kan je zelf in de app wat schuiven en kijken wat je de rest van de dag mag eten om toch binnen je waarden van eiwitten, vetten en koolydraten te blijven. Zó handig!!!!

Dankjewel Sander en Mark voor de goede begeleiding. Tevreden klant hier! 🙂

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?