Succesverhalen FitFanatics | ”Eigenlijk heb ik best snel mijn streefgewicht bereikt, zelfs enkele kilo’s minder dan gehoopt. ”

Achteraf gezien ben ik op het juiste moment begonnen bij Fitfanatics. Een week voor de corona lockdown was mijn 1ste meting bij Mark. De laatste tijd deden vooral mijn knieën veel pijn, waarschijnlijk door artrose. Echter is daar geen medicijn voor, zoals ik had gelezen behalve mogelijk gewicht verliezen. Dit zodat er minder belasting/gewicht komt op de gewrichten.

Dat lijkt makkelijk gedaan, maar dat was het voor mij niet. Jarenlang heb ik volop gesport (5x per week intensief trainen). Slanker werd ik er niet van, ook niet echt dik maar wel net een paar kilo teveel.  Voor mij was het ook belangrijk dat het vetpercentage goed was voor een gezond gewicht.  Bijkomende hindernis was dat ik helemaal niet kon sporten door de lockdown.  Ik heb in deze periode wel veel gewandeld, en dat was ook heel prettig.

Mark gaf me een weekmenu met een flinke uitdaging qua calorieën. Na een tijdje raakte ik er goed aan gewend, en was het eigenlijk best makkelijk. Het gewicht daalde snel en ook mijn vetpercentage. Daarna konden de hoeveelheden ook weer een beetje omhoog!

Ik mocht eigenlijk best gewoon eten, boterhammen, aardappels, pasta etc.

Eigenlijk heb ik snel mijn streefgewicht bereikt (68 kg) en zelfs enkele kilo’s minder dan ik had gehoopt (65 kg). Het vetpercentage is ruim 6% gedaald!

Mark is altijd positief en ondersteunend, en hij heeft goede tips. Ik kan iedereen begeleiding bij Fitfanatics aanraden. Ik had het 20 jaar eerder moeten doen…haha!

Tenslotte is het nu een heel stuk beter met mijn knieën, weinig last en ik hoop en verwacht dat ik dit gewicht langdurig zal kunnen vasthouden. Ik heb deze periode veel geleerd en ga die kennis zeker in de toekomst toepassen!

Mark hartelijk bedankt en tot gauw!

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?