Tessa

Toen ik vorig jaar na 3 maanden Zuid-Afrika terug thuis kwam, was ik alles behalve tevreden met hetgeen wat ik in de spiegel zag. Na al die tijd royaal genoten te hebben waren de kilo’s er aangevlogen, en kleding die voorheen goed paste was te klein. Ik vond het niet meer leuk om naar mezelf te kijken op bijvoorbeeld foto’s en schaamde me voor hoe ik eruit zag. Ik besloot hier wat aan te gaan doen en meldde me aan bij de plaatselijke sportschool. De eerste 3 maanden ging dit prima. Ik verloor 3,5 kg en ik lette wat meer op mijn eten. Echter gebeurde er na deze 3 maanden niks meer. Ik sportte 3 á 4 keer in de week maar viel niet meer af. Ik had via social media al vaker wat berichten voorbij zien komen van FitFanatics, en besloot om een berichtje te sturen voor een vrijblijvend gesprek.

Na dit gesprek was ik eigenlijk meteen enthousiast en gemotiveerd om met mezelf aan de slag te gaan en heb me meteen aangemeld. De eerste dagen moest ik opschrijven wat  ik allemaal at. Het was voor mij een echte eye-opener om te zien dat ik eigenlijk veel te weinig calorieën binnen kreeg maar de balans tussen eiwitten, vetten en koolhydraten niet goed was. Hierdoor viel ik dan ook niet meer af. Ellen heeft op basis van wat ik lekker vind een schema voor mij gemaakt. Wat ik erg fijn vond was dat het een schema was met producten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen, dit maakte het meteen makkelijk om te beginnen!

De eerste metingen vlogen de kilo’s en centimeters eraf waardoor ik gemotiveerd bleef om me te houden aan mijn schema. Mijn levensstijl veranderde langzaamaan en ik zag het als een leuke uitdaging om te stoeien met producten en ervoor te zorgen dat ik elke dag voldoende binnenkreeg. Na 2 maanden gemotiveerd bezig te zijn kwam Corona om de hoek kijken. Dit betekende geen fysieke metingen meer, maar zelf meten en bijhouden en thuis sporten in plaats van in de sportschool. Ik moet eerlijk zeggen dat dit lastiger was dan ik in eerste instantie had gedacht, je eigen metingen zijn natuurlijk heel anders dan de 2 wekelijkse metingen die ik bij Ellen had. Toch nam Ellen elke 2 weken contact met me op, en motiveerde me om ook thuis in beweging te blijven en gaf me tips hoe ik dit effectiever zou kunnen doen. Gedurende de lock-down bleef ik afvallen. Mijn gestelde doel was dan ook al veel eerder gehaald dan de bedoeling was! Samen met Ellen heb ik mijn doel nog iets bijgesteld, en hebben we de laatste metingen ingezet op stabiel blijven.

Nu, ruim 6 maanden verder, ben ik in totaal ruim 14 kilo afgevallen, waarvan ruim 10 kilo dankzij FitFanatics. Daarnaast ben ik ongeveer 8% in vetpercentage omlaag gegaan. Ellen heeft me geleerd dat het niet allemaal draait om het getal op de weegschaal, maar dat er zoveel meer dingen zijn die meetellen, en dat een cheatday best kan en mag! Ik ben weer tevreden met wat ik in de spiegel zie, zit weer lekker in mijn vel en kan weer echt genieten van lekkere dingen, zonder me hier schuldig over te voelen!

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding Panningen - Tessa

''ik ben weer tevreden met wat ik in de spiegel zie''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics