Succesverhalen FitFanatics | Ik had nooit gedacht dat het zo makkelijk zou gaan..

Na veel wikken en wegen, bezoekjes aan de website, succes verhalen lezen heb ik contact gezocht met FitFanatics. 

Al snel belde Sander mij om een afspraak te maken, zenuwachtig ging ik naar binnen. Maar als snel stelde Sander mij op mijn gemak. We bespraken mijn doelen. Ik wilde mij energieker voelen, fitter worden en ik riep ook nog dat 10 kilo minder op de weegschaal wel leuk zou zijn. Sander vertelde mij dat 10 kilo in de 3 maanden tijd wel erg vooruitstrevend was, en dat we het in stapjes moesten doen. 

Ik moest een aantal dagen bijhouden in een soort van dagboekje wat ik at. Hieruit bleek dat ik vaak juist te weinig at en dan ook nog de verkeerde keuzes maaktte. Aan de hand van mijn eetgewoontes maakte Sander een gepersonaliseerd eetschema voor mij. Waarin ik wel goede keuzes zou gaan maken.

De eerste paar weken at ik precies wat Sander mij had voorgeschreven. Naarmate ik langer bezig was durfde ik meer te variëren en eigen inbreng in het schema te zetten. Met de FitFantics app is dit ontzettend makkelijk. Ik kon zelfs elke dag Hello Fresh blijven eten. Waarbij ik dan wel gezondere keuzes maakte. 

De kilo’s vlogen eraf!

Ik had nooit gedacht dat het zo gemakkelijk zou gaan. Al snel merkte ik dat ik meer energie had en dat mn kleding niet meer zat zoals voorheen. Dit was weer nieuwe motivatie.

Nu 3 maanden later heb ik het doel bereikt wat ik tijdens ons eerste gesprek riep: 10,2 kilo minder Lotte in 3 maanden. En 9% vetpercentage in rook opgegaan. 

Aankomende 3 maanden blijf ik nog metingen doen om die stok achter de deur te houden. Ontzettend fijn dat hier na het traject ook nog begeleiding in is. 

Ik voel me energieker dan ooit en ben zo ontzettend blij dat ik na lang twijfelen toch de knoop heb doorgehakt om me aan te melden.  FitFanatics en in het bijzonder Sander, super bedankt!