Tess Driessen

Wauw, van succesverhalen lezen op de site van FitFanatics naar er zelf een mogen schrijven, en dat in een half jaar tijd. Ik vind het zo (te) gek om dat te mogen zeggen!

In oktober vorig jaar heb ik een mailtje gestuurd naar FitFanatics en ben ik uitgenodigd door Sander om op gesprek te komen. Het was direct gezellig en ik had er een goed gevoel bij. Ik heb me aangemeld en ging zenuwachtig naar de eerste meting toe.

De confrontatie aangaan met mezelf vond  ik het allerspannendste, de cijfers op de weegschaal en de centimeters opmeten was ik al lang uit de weg aan het gaan. Toch was de motivatie om er iets aan te doen groot en ben ik de uitdaging aangegaan.

Toen de vraag kwam naar welk doel ik toe wilde werken had ik werkelijk geen idee. Voorzichtig heb ik de -10 kilo geopperd. Later vertelde Sander mij dat dit een strak doel was, maar ik heb het gehaald in 3 maanden tijd. We hebben mijn doel bijgesteld en hebben een vervolgpakket afgesloten. Na precies een half jaar onder begeleiding van Sander ben ik maar liefst 15.1 kilo afgevallen en 8.6% vet verloren!

Het schema dat Sander voor mij maakte sloot goed aan bij de dingen die ik lekker vind en daarom voelde het geen moment als een dieet. Ik ben al vrij snel begonnen met variëren en door de app die FitFanatics aanbiedt is het gemakkelijk om evengoed aan de juiste waardes te komen. Voor het eerst heb ik dan ook inzicht gekregen in eiwitten, koolhydraten en vetten en ben ik me meer bewust van de producten die ik eet. Naast het schema heb ik ook begeleiding gekregen bij het sporten door middel van personal trainingen. Dit vond ik zelf een fijne toevoeging aan het schema.

Maar met alleen het schema volgen was ik er niet, mentaal was het soms zeker een uitdaging voor mij. Ik ben in de weekenden vrijwel gestopt met alcohol drinken en het maken van verantwoorde keuzes op spontane zondagmiddagen was soms best pittig. Naast de weekenden vielen ook de feestdagen en carnaval in mijn periode bij Sander. Heel fijn om dan wat extra tips te kunnen vragen en vooral ook de geruststelling te krijgen dat het wel goed komt. En dat kwam het ook, elke meting zag ik mijn inzet terug op de weegschaal en dat voelt zó goed. Het is echt fijn om voor jezelf te kiezen en aan je doelen te werken. Ik durf voor het eerst hardop te zeggen dat ik trots ben op mezelf en ik gun iedereen dit gevoel.

Ontzettend goed gedaan Tess Driessen, je mag trots zijn op jezelf en je resultaat!

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding Panningen - Tess Driessen

''Na een half jaar maar lieft 15,1 kilo afgevallen en 8,6% vet verloren!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Loes Haenraets

Loes Haenraets

Ik voel me echt fitter!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ankie Meulendijks

Ankie Meulendijks

maar liefst 16,8 kilo afgevallen, 8,2% vetpercentage verloren en 15 cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics