Tess Driessen

Wauw, van succesverhalen lezen op de site van FitFanatics naar er zelf een mogen schrijven, en dat in een half jaar tijd. Ik vind het zo (te) gek om dat te mogen zeggen!

In oktober vorig jaar heb ik een mailtje gestuurd naar FitFanatics en ben ik uitgenodigd door Sander om op gesprek te komen. Het was direct gezellig en ik had er een goed gevoel bij. Ik heb me aangemeld en ging zenuwachtig naar de eerste meting toe.

De confrontatie aangaan met mezelf vond  ik het allerspannendste, de cijfers op de weegschaal en de centimeters opmeten was ik al lang uit de weg aan het gaan. Toch was de motivatie om er iets aan te doen groot en ben ik de uitdaging aangegaan.

Toen de vraag kwam naar welk doel ik toe wilde werken had ik werkelijk geen idee. Voorzichtig heb ik de -10 kilo geopperd. Later vertelde Sander mij dat dit een strak doel was, maar ik heb het gehaald in 3 maanden tijd. We hebben mijn doel bijgesteld en hebben een vervolgpakket afgesloten. Na precies een half jaar onder begeleiding van Sander ben ik maar liefst 15.1 kilo afgevallen en 8.6% vet verloren!

Het schema dat Sander voor mij maakte sloot goed aan bij de dingen die ik lekker vind en daarom voelde het geen moment als een dieet. Ik ben al vrij snel begonnen met variëren en door de app die FitFanatics aanbiedt is het gemakkelijk om evengoed aan de juiste waardes te komen. Voor het eerst heb ik dan ook inzicht gekregen in eiwitten, koolhydraten en vetten en ben ik me meer bewust van de producten die ik eet. Naast het schema heb ik ook begeleiding gekregen bij het sporten door middel van personal trainingen. Dit vond ik zelf een fijne toevoeging aan het schema.

Maar met alleen het schema volgen was ik er niet, mentaal was het soms zeker een uitdaging voor mij. Ik ben in de weekenden vrijwel gestopt met alcohol drinken en het maken van verantwoorde keuzes op spontane zondagmiddagen was soms best pittig. Naast de weekenden vielen ook de feestdagen en carnaval in mijn periode bij Sander. Heel fijn om dan wat extra tips te kunnen vragen en vooral ook de geruststelling te krijgen dat het wel goed komt. En dat kwam het ook, elke meting zag ik mijn inzet terug op de weegschaal en dat voelt zó goed. Het is echt fijn om voor jezelf te kiezen en aan je doelen te werken. Ik durf voor het eerst hardop te zeggen dat ik trots ben op mezelf en ik gun iedereen dit gevoel.

Ontzettend goed gedaan Tess Driessen, je mag trots zijn op jezelf en je resultaat!

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding Panningen - Tess Driessen

''Na een half jaar maar lieft 15,1 kilo afgevallen en 8,6% vet verloren!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Roy Peeters

Roy Peeters

Geen zeurende rugpijn meer en de Mont Ventoux 3x beklommen!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Lia

Lia

van 66,5 kilo naar 55,5 kilo in 6 maanden!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Private gym in Panningen

Zomer(stop) actie!

10 personal trainingen met ruim €150,- korting!

10 personal trainingen inclusief begin en eindmeting en mogelijkheid tot zelf trainen met op maat gemaakt schema €549,-

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer sporters door blijven trainen tijdens de zomerstop om weer fit te beginnen aan het nieuwe seizoen.

Bij Fitfanatics bieden wij deze mogelijkheid onder professionele begeleiding. Wat kun je verwachten?

*Actie geld voor zowel Fitfanatics leden als niet leden en loopt tot 13 juni 2024