15 kg afgevallen, vetpercentage gezakt van 23% naar 17%

Al langer was ik aan het twijfelen om de hulp van Fitfanatics in te schakelen. Maar toen ik van de dokter te horen kreeg dat ik de komende 5 maanden geen alchohol mocht drinken, heb ik mij dezelfde dag nog aangemeld via de website van Fitfanatics.

Dezelfde avond nog werd ik gebeld door Sander voor een afspraak! Ik moest eerst een week lang opschrijven wat ik in die week at. En vanuit daar werd een voedingsschema voor mij gemaakt. Dingen die ik lekker vond kwamen er gelukkig ook in voor. De informatie die ik over voeding kreeg was heel leerzaam, ik vond het leuk om hiermee bezig te zijn.

De eerste weken merkte ik dat ik barste van de energie. Ik ben altijd wel een druk persoon, maar nu was ik de hele dag aan het stuiteren. Ik had geen honger, ondanks dat ik onder mijn caloriebehoefte zat. In het begin raakte ik meteen 2 tot 3 kg kwijt. Elke week viel ik wat af en ik kwam in een lekkere flow. Af en toe uiteten zat er ook gewoon in, zolang je dit maar passend maakt je in voedingsschema.

Na de hele zomer lang geen druppel alcohol te hebben gedronken, minimaal 3x in de week te hebben gesport en me goed aan de richtlijnen te hebben gehouden ben ik in 3 maanden tijd: 15 kg afgevallen, 12cm omtrek bij mijn buik kwijt geraakt en is mijn vetpercentage gezakt van 23% naar 17% !!  Ik voel me topfit met meer zelfvertrouwen!

Nu ik klaar ben bij Sander, ga ik er zelfstandig mee verder. Ik ben heel dankbaar voor de hulp en handvaten die Sander mij gegeven heeft!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

''Topfit en meer zelfvertrouwen!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Aniek Jacobs

Aniek Jacobs

“In een halfjaar 14.6 kg afgevallen”

Succesverhaal lezen

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Ellen Cuppen-Hendriks en Mark Cuppen

Ellen Cuppen-Hendriks en Mark Cuppen

8,5 en 12 kilo kwijt in 6 maanden!

Succesverhaal lezen

Jan Burhenne

”41 kilo afgevallen in anderhalf jaar!”

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics