Topfit en meer zelfvertrouwen!

Topfit en meer zelfvertrouwen!

Al langer was ik aan het twijfelen om de hulp van Fitfanatics in te schakelen. Maar toen ik van de dokter te horen kreeg dat ik de komende 5 maanden geen alchohol mocht drinken, heb ik mij dezelfde dag nog aangemeld via de website van Fitfanatics.

Dezelfde avond nog werd ik gebeld door Sander voor een afspraak! Ik moest eerst een week lang opschrijven wat ik in die week at. En vanuit daar werd een voedingsschema voor mij gemaakt. Dingen die ik lekker vond kwamen er gelukkig ook in voor. De informatie die ik over voeding kreeg was heel leerzaam, ik vond het leuk om hiermee bezig te zijn.

De eerste weken merkte ik dat ik barste van de energie. Ik ben altijd wel een druk persoon, maar nu was ik de hele dag aan het stuiteren. Ik had geen honger, ondanks dat ik onder mijn caloriebehoefte zat. In het begin raakte ik meteen 2 tot 3 kg kwijt. Elke week viel ik wat af en ik kwam in een lekkere flow. Af en toe uiteten zat er ook gewoon in, zolang je dit maar passend maakt je in voedingsschema.

Na de hele zomer lang geen druppel alcohol te hebben gedronken, minimaal 3x in de week te hebben gesport en me goed aan de richtlijnen te hebben gehouden ben ik in 3 maanden tijd: 15 kg afgevallen, 12cm omtrek bij mijn buik kwijt geraakt en is mijn vetpercentage gezakt van 23% naar 17% !!  Ik voel me topfit met meer zelfvertrouwen!

Nu ik klaar ben bij Sander, ga ik er zelfstandig mee verder. Ik ben heel dankbaar voor de hulp en handvaten die Sander mij gegeven heeft!

 • Before-voorkant

  Before-voorkant

 • After-voorkant

  After-voorkant

 • Before- zijkant

  Before- zijkant

 • After-zijkant

  After-zijkant