Van wokpan tot koekenpan

Zit je op de wc hangt je buik op je benen…dat was het moment dat ik dacht dit kan echt niet! Veel goede berichten gehoord over FitFanatics dus op de site het contactformulier ingevuld. Naam, geboortedatum, enz. enz. Toen het opmerkingenveld “Ik wil graag van mijn wokpan af” zoals mijn buik tegenwoordig genoemd werd. Na een telefoontje van Sander de eerst afspraak gemaakt en na de carnaval gestart met het schema dat ik gekregen had. Ik had aangegeven dat ik wel graag mijn biertje en op zijn tijd eens een lekker etentje wilde blijven houden en dit was ook geen probleem. Links en rechts ook wat kleine aanpassingen gemaakt voor mezelf door middel van de variatielijst en hier een goede balans in gevonden. Vooral door de week was het makkelijk bij te houden, in het weekend af en toe wat oppassen. Toch moet ik zeggen dat er weekenden hebben bijgezeten dat ik dacht dat het allemaal voor niets geweest zou zijn, maar het leek allemaal mee te vallen. De 2 wekelijkse metingen waren toch altijd een spannend moment maar door de top begeleiding waren het de kilo’s die aan het kortste eind trokken. Nu 3 maanden later van 76 kg naar 68,5 kg gegaan en van een BMI van 25.1 naar 22.7.
Al met al super tevreden! ????
Sander super bedankt!

 • Before-voorkant

  Before-voorkant

 • After-voorkant

  After-voorkant

 • Before-zijkant

  Before-zijkant

 • After-zijkant

  After-zijkant

 • Before-achterkant

  Before-achterkant

 • After-achterkant

  After-achterkant