Sandra Croonenbroek-Stultiens

Mijn verhaal begint als jonge twintiger. Als kind ben ik altijd erg fanatiek geweest als handbalster. Toen ik 21 was stopte ik hiermee. Van 4 keer in de week actief sporten ging ik naar recreatief bewegen. Vanaf toen ging het ‘mis’.

Door hetzelfde eetpatroon aan te houden en geen grenzen te stellen kwam er ieder jaar een paar kilootjes bij. 10 jaar en 2 zwangerschappen later was het echt uit de hand gelopen. Ik voelde me niet gelukkig met m’n eigen lijf. Een vriendin van me sleepte me (niet voor het eerst) mee om een gezondere levensstijl aan te nemen. Zo kwamen we eind 2019 uit bij FitFanatics.
We begonnen samen met small group training. Door de kleinschaligheid een zeer aangename manier om met een gezellig groepje te sporten onder professionele begeleiding. Geen grote sportschool waar je het gevoel hebt dat je door iedereen bekeken wordt, maar een plek waar je je op je gemak voelt. Een jaartje later was ik een paar kilo kwijt, maar het ging me te langzaam. Ik besefte me dat het me alleen niet ging lukken. Maar laat er nu ook voedingsbegeleiding zijn bij FitFanatics!

Zo startte ik bij Ellen. Door het gesprek aan te gaan, een superhandige app voor voeding,  leerzame presentatie en vooral steun van het thuisfront kwam ik in een positieve vibe. Met regelmatig een meting als stok achter de deur lukte het dit keer wel. Ik heb mezelf jarenlang voor de gek gehouden. Ik moest mezelf maar accepteren hoe ik was, die extra kilootjes hoorden bij me.

Inmiddels ben ik erachter dat je met de juiste begeleiding en wilskracht heel ver kunt komen. Het gaat niet om het nummertje op de weegschaal. Belangrijk is om een gezonde levensstijl te ontwikkelen welke je ook vol kunt houden. Geen gekke afslankmethodes met dure producten, gewoon gezond verstand gebruiken werkt het best. Ik ben enorm blij met de begeleiding van Ellen. Nu, 20kg lichter dan 1,5 jaar geleden, voel ik me fit en heb ik ook het volste vertrouwen in de toekomst. Als ik het kan, kan iedereen het!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Sandra Croonenbroek-Stultiens

''Vanaf toen ging het mis''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Loes Haenraets

Loes Haenraets

Ik voel me echt fitter!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics