Succesverhalen FitFanatics | ‘Vanaf toen ging het mis’

Mijn verhaal begint als jonge twintiger. Als kind ben ik altijd erg fanatiek geweest als handbalster. Toen ik 21 was stopte ik hiermee. Van 4 keer in de week actief sporten ging ik naar recreatief bewegen. Vanaf toen ging het ‘mis’.

Door hetzelfde eetpatroon aan te houden en geen grenzen te stellen kwam er ieder jaar een paar kilootjes bij. 10 jaar en 2 zwangerschappen later was het echt uit de hand gelopen. Ik voelde me niet gelukkig met m’n eigen lijf. Een vriendin van me sleepte me (niet voor het eerst) mee om een gezondere levensstijl aan te nemen. Zo kwamen we eind 2019 uit bij FitFanatics.
We begonnen samen met small group training. Door de kleinschaligheid een zeer aangename manier om met een gezellig groepje te sporten onder professionele begeleiding. Geen grote sportschool waar je het gevoel hebt dat je door iedereen bekeken wordt, maar een plek waar je je op je gemak voelt. Een jaartje later was ik een paar kilo kwijt, maar het ging me te langzaam. Ik besefte me dat het me alleen niet ging lukken. Maar laat er nu ook voedingsbegeleiding zijn bij FitFanatics!

Zo startte ik bij Ellen. Door het gesprek aan te gaan, een superhandige app voor voeding,  leerzame presentatie en vooral steun van het thuisfront kwam ik in een positieve vibe. Met regelmatig een meting als stok achter de deur lukte het dit keer wel. Ik heb mezelf jarenlang voor de gek gehouden. Ik moest mezelf maar accepteren hoe ik was, die extra kilootjes hoorden bij me.

Inmiddels ben ik erachter dat je met de juiste begeleiding en wilskracht heel ver kunt komen. Het gaat niet om het nummertje op de weegschaal. Belangrijk is om een gezonde levensstijl te ontwikkelen welke je ook vol kunt houden. Geen gekke afslankmethodes met dure producten, gewoon gezond verstand gebruiken werkt het best. Ik ben enorm blij met de begeleiding van Ellen. Nu, 20kg lichter dan 1,5 jaar geleden, voel ik me fit en heb ik ook het volste vertrouwen in de toekomst. Als ik het kan, kan iedereen het!

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?