Vega pasta

Ingrediënten

  • 75 gram volkoren pasta
  • 100 gram tomatenblokjes (blik)
  • 1 ui gesnipperd
  • 100 gram wortel in stukjes
  • 0.5 stengel bleekselderij in stukjes
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • Een snufje peper en zout

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook
  2. Voeg de Italiaanse kruidenwortel en bleekselderij toe en bak 5 min. mee
  3. Doe de tomatenblokjes erbij en breng aan de kook. Laat op laag vuur met de deksel op de pan en laat 10 min. rustig doorkoken
  4. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Haal 1 min. van de kooktijd af
  5. Giet de pasta af, schep het door de saus en bak het 1 min. mee
  6. Breng op smaak met peper  en zout

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:20
  • 400 gram per portie
  • 380 kcal
  • 12,9 gram eiwit
  • 65,9 gram koolhydraten
  • 7,2 gram vet