Vega pasta

Vega pasta

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:20
  • 400 gram per portie
  • 380 kcal
  • 12,9 gram eiwit
  • 65,9 gram koolhydraten
  • 7,2 gram vet

Ingrediënten:

  • 75 gram volkoren pasta
  • 100 gram tomatenblokjes (blik)
  • 1 ui gesnipperd
  • 100 gram wortel in stukjes
  • 0.5 stengel bleekselderij in stukjes
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • Een snufje peper en zout
Vega pasta

Bereidingswijze:

  1. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook
  2. Voeg de Italiaanse kruidenwortel en bleekselderij toe en bak 5 min. mee
  3. Doe de tomatenblokjes erbij en breng aan de kook. Laat op laag vuur met de deksel op de pan en laat 10 min. rustig doorkoken
  4. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Haal 1 min. van de kooktijd af
  5. Giet de pasta af, schep het door de saus en bak het 1 min. mee
  6. Breng op smaak met peper  en zout

Aan de slag met voedingsbegeleiding?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!