Snipper de ui en knoflook fijn en fruit deze in een ruime pan aan met de olijfolie.
Snijd de aubergine, champignons, wortel en aardappeltjes in grove stukken. Ook
deze mogen toegevoegd worden aan de pan.
Wanneer alles goed is aangebakken, kan de tomatenpuree erbij. Bak dit ook even mee voor ongeveer 1 minuut.
Voeg vervolgens de tomatenblokjes en het water toe en roer dit geheel goed door.
Maak het geheel op smaak met de komijnzaad en peper. Voeg ook het
laurierblaadje en de takjes rozemarijn toe. Laat het stoofpotje vervolgens voor 30
minuten pruttelen op laag vuur.
Haal het laurierblaadje en de takjes rozemarijn uit de pan.
Snijd de verse peterselie fijn.
Top het stoofpotje af met de yoghurt Griekse stijl en de peterselie. Serveer het
gerecht met het Libanees brood.
Aan de slag met voedingsbegeleiding?
Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie