‘Iedereen kan het! Vooral met hulp van FitFanatics!’

Verhaal Ron

Ook ik heb me gestort in het FitFanatics domein. Met plezier en succes! De begeleiding van Sander en Ellen is gewoon super. Ze weten je te motiveren en iedere keer weer verder te pushen! Begonnen met een schema van bijna 3.500 kcal en nu op 2.200 kcal.

Het is helemaal geen dieet of streng regime. Je hebt ruimte voor je eigen wensen en invulling. Het is eigenlijk heel simpel…..als je maar kunt sporten en je netjes aan het schema blijft houden. Natuurlijk schiet je er wel eens langs….maar ach…we zijn mensen niet waar?

Ik moet wel zeggen dat het lastiger ging sinds mijn vrouw niet meer mee deed. Maar dank aan Ellen dat ze me toch wist te motiveren. De tweewekelijkse meting doet dan ook wonderen….

In totaal nu bijna 5kg spieren aangekomen en daarnaast bijna 5 kg vet kwijt geraakt!! Van 25% gezakt naar 20% vetpercentage. Doel is om nog verder te zakken maar dan doen we samen met mijn vrouw na de bevalling!

Ook nu is het “makkelijk” bij te houden. Het eet schema in ieder geval. Sporten blijft af te toe lastig met het werk. Maar ook dat houden we bij! Een veel lekkerder gevoel en veel fitter etc….kleding die twee maten kleiner is! Allemaal goede argumenten om te blijven knallen!

Iedereen kan het! Vooral met hulp van FitFanatics!

  • ‘Iedereen kan het! Vooral met hulp van FitFanatics!’
  • ‘Iedereen kan het! Vooral met hulp van FitFanatics!’