Ralf Jochems

Door een verandering in mijn werk, lees: van actieve naar passieve werkzaamheden, ben ik de laatste jaren wat uitgedijd. Ik was me bewust van deze verandering, maar ik heb hier nooit mijn eetpatroon op aangepast, want wie denkt daar zelf nou aan?

Nadat ik volop van de zomer had genoten, tikte ik bijna de 100 kilo aan. Voor mij was de maat vol: er moest iets gebeuren! Rondom mij heen heb ik veel positieve dingen gehoord over FitFanatics. Dit liet mij besluiten dat ik contact op nam om samen met hun mijn doelen te gaan bereiken.

Iedereen weet vaak wel waar het probleem ligt, alleen het probleem in je eentje aanpakken is moeilijk. De keuze viel al snel op het traject van een half jaar. Het doel wat ik in mijn hoofd had, 85 kilo, leek het best haalbaar in deze periode. Mijn idee was om vier maanden écht te knallen en dan twee maanden kijken of ik het resultaat kon vasthouden. Aan de start van mijn traject waren Sander en Ellen op een welverdiende vakantie, wat ervoor zorgde dat ik de eerste vijf kilo op eigen houtje eraf heb gegeten en getraind. Zodra ze terug waren van vakantie is Sander gestart met het maken van een duurzaam voedingsschema. De metingen die iedere twee weken plaatsvonden, boden een stok achter de deur om vol te houden en door te gaan.

In mijn beleving ging het echt goed. Ik heb me rete strak aan het voedingsschema gehouden en mezelf zo’n vier maanden geen ‘escape’ toegestaan: Geen alcohol, geen friet en geen snoep. Hierbij trainde ik ook nog zes keer per week. Speciale dank naar mijn vrouw die apart kookte voor mij en mij de ruimte gaf om zoveel te trainen. Zonder haar was dit ook niet gelukt! Daarbij gaf ook mijn oudste dochter nog een extra stimulans. “Pap, als jij straks 80 kilo weegt trakteer ik op ijs!” zei ze. Na vier maanden zat ik op de 80 kilo, en daarbij ook mijn eigen doel, al ruimschoots voorbij. Nu konden we samen genieten van een lekker ijsje.

Ik ben erachter gekomen dat dit een andere manier van denken is geworden. Het biertje wat je thuis op de bank dronk leek vanzelfsprekend, terwijl ik me nu vaak afvraag of mij dit biertje wel waard is. Vaak kies ik er nu bewust voor om dit lekkere biertje te bewaren voor wat ‘specialere’ gelegenheden, want naar mijn mening geniet ik daar nu meer van.

Als ik terugkijk naar het afgelopen half jaar zie ik dat ik een goede balans heb gevonden. Ik begon op 98.3kg en zit nu op 81.5 kg, met een daling van 10.6% in vetpercentage. Mijn broekmaat is vier maten kleiner en ik voel me veel lekkerder in mijn vel. Mijn dank aan zowel team FitFanatics als mijn familie is groot. Zonder jullie was het niet zo goed en makkelijk verlopen!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Ralf Jochems

''Vier broekmaten kleiner en lekkerder in mijn vel!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics