Sharon Beumers

Januari 2021. Na al het lekkere eten tijdens Kerstmis in combinatie met de lockdown van 2020 was ik niet tevreden met wat ik in de spiegel zag en besloot dat het tijd was voor verandering. Ik kende Fitfanatics al en sloot me volledig aan bij hun denkwijze: geen streng dieet, maar een verandering in lifestyle (met behulp van bewustwording en kennis) die vol te houden is op de lange termijn. Dat is precies wat ik nodig had!

Cheat day

Ik sportte al best veel en wist dat proteïne daarbij een belangrijke rol speelde. Ook at ik al veel groenten en fruit, maar het probleem bij mij lag vooral in de periodes na een ‘cheat day’ en het gebrek aan bewustwording van mijn dagelijkse voedingsinname (inclusief extra kennis). Na een cheat day is het natuurlijk gemakkelijk om te blijven hangen in dit slechte patroon en dit overkwam mij dus ook vaak. Dit in combinatie met minder beweging tijdens de lockdown, zorgde ervoor dat ik juist aankwam in kilo’s en vetpercentage.

Ik woon op Mallorca en wist dus niet zeker of een online voedingsbegeleiding bij Fitfanatics mogelijk zou zijn. Maar ik dacht: ik ga het gewoon proberen en ga Ellen een berichtje sturen. Fitfanatics was hier heel flexibel in en gaf aan dat een online begeleiding op afstand geen enkel probleem zou zijn. Integendeel: het was juist een extra challenge voor ons beiden! Ellen gaf aan dat ze een voedingsschema voor me ging maken en ik moest iedere twee weken zelf thuis een meting doen (op de weegschaal en de navelomtrek).

Ik vond het persoonlijk erg fijn dat er eerst een aantal dagen werd bijgehouden hoe het huidige voedingspatroon op dat moment eruit zag. Op deze manier ben ik erachter gekomen wat ik al die tijd fout deed: ik kreeg namelijk op sommige dagen niet zozeer overdreven veel calorieën binnen, maar wel een veel te hoog aantal vetten en een veel te laag aantal proteïnes. Zo start je het proces dus met een bewustwording van wat er precies moet gaan veranderen + je doet kennis op over welke voedingsmiddelen (inclusief hoeveelheden) voor jou het best zijn. Ik moest mijn calorie-inname natuurlijk ook verlagen om af te gaan vallen.

Snel resultaat

Na de eerste twee weken merkte ik al gelijk een enorm verschil: 2,3 kg kwijt! En zo ging het iedere twee weken door. Ik haalde het doel van -0,5 kg per week, wat Fitfanatics hanteert, gemakkelijk en ging er vaak zelfs overheen. Ook de navelomtrek ging in snel tempo omlaag met gemiddeld -1,5 cm per twee weken. Zelfs in periodes dat ik minder sportte bleef ik gemakkelijk afvallen. Het grote voordeel aan een voedingsschema met Fitfanatics is dat het helemaal niet als een ‘must’ aanvoelt. De recepten zijn namelijk super lekker en je mag af en toe ook gewoon lekker eten waar je zin in hebt, zolang je de balans er maar inhoudt. Dit zorgt ervoor dat je het gemakkelijk volhoudt en niet onbelangrijk: dat je er plezier in houdt.

Fitfanatics staat altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt en ik kreeg ook echt ondersteuning waar nodig. Zo was de eerste keer boodschappen doen na het voedingsschema erg lastig voor mij, omdat ik alle producten in een ander land moest gaan vinden. Samen met Ellen heb ik naar de etiketten van bepaalde producten gekeken en zo hebben we samen het beste alternatief gevonden. Mijn zoektocht in de supermarkt duurde dus ongeveer 1,5 uur  de eerste keer (daarna was het tijd voor een siësta dus! haha) Maar goed, na de eerste keer weet je welke producten je nodig hebt en wordt het een stuk makkelijker. 🙂

De drie maanden zijn inmiddels voorbij en samen met Ellen heb ik besloten om zelf nog even door te gaan, met behulp van de app. Ik vind de app een erg fijn ondersteuningsmiddel om in te voeren wat je eet en zo dus ook bewust te blijven van wat je eet. Ook werkt het motiverend voor mij. Dankzij Fitfanatics ben ik nu in 3,5 maand tijd 8,8 kg kwijt en 14 cm navelomtrek! Oja, en ook natuurlijk een mooi excuus om nieuwe kleding te kopen 🙂

Heel erg bedankt Fitfanatics voor de online begeleiding. Zonder jullie had ik dit nooit bereikt. Een echte aanrader voor iedereen die  voedingsbegeleiding zoekt. Zelfs op afstand is het mogelijk.

Muchas gracias!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Sharon Beumers

''Voedingsbegeleiding op afstand''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics