FitFanatics als stok achter de deur

Een stok achter de deur

Al langere tijd was ik niet echt happy met mijn lichaam, door het samenwonen kwamen er de afgelopen jaren voorzichtig wat kilootjes bij. Afgelopen augustus heeft mijn vriend me ten huwelijk gevraagd. Dit was voor mij het moment om werk te maken van mijn lijf.

Ik vond vooral m’n buik en de randjes die dan over je spijkerbroek hangen het ergst. Dus ik moest en zou strakker worden voor m’n jurk. Zelf sporten en opletten met eten lukte mij altijd slecht en dit hield ik niet lang vol. Na een afspraak met Ellen raakte in enthousiast en wist ik dat FitFanatics voor mij ook de ideale stok achter de deur zou zijn om mijn doel te bereiken.

Een leefbaar en gezond eet schema

Ellen nam alle tijd om mij uitleg te geven over voeding en beweging. Ze heeft voor mij een leefbaar en gezond eet schema gemaakt, dat totaal niet voelde als een dieet. De eerste weken is het goed wegen en opletten, maar naar verloop van tijd gaat alles automatisch en word het je levensstijl. Ook heeft Ellen me een schema mee gegeven om te starten met rennen in combinatie met oefeningen die makkelijk thuis zijn uit te voeren.

Al met al nu een half jaar later ben ik dolgelukkig met mijn resultaat. 7,6 kg lichter en mijn vetpercentage van 29,3% naar 23,4%. Ook beweeg ik meer dan eerst en voel ik me beter.

Ik zou iedereen die twijfelt aanraden het eens 3 maanden te proberen.

 • Before - Voorkant

  Before - Voorkant

 • Before - Achterkant

  Before - Achterkant

 • Before - Zijkant

  Before - Zijkant

 • After - Voorkant

  After - Voorkant

 • After - Achterkant

  After - Achterkant

 • After - Zijkant

  After - Zijkant