Eiersalade

Ingrediënten eiersalade

  • 4 gekookte eieren
  • 60 gram augurken
  • 80 gram magere yoghurt
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 2 theelepels bieslook (vers of gedroogd)
  • 1 theelepel peterselie
  • Snufje zout en peper
  • Scheutje zoetzure sap van de augurken

Bereidingswijze

  1. Snij de eieren in stukjes en hou 1 dooier apart
  2. Snij de augurken fijn en meng met de eieren
  3. Doe de kerriepoeder, bieslook, zout en peper bij de yoghurt
  4. Doe de eidooier en het sap bij de yoghurt en meng
  5. Meng de saus met de overige eieren

Bijzonderheden

Recept is op basis van 4 porties

  • bereidingstijd: 00:10
  • 90 gram per portie
  • 74 kcal
  • 7,2 gram eiwit
  • 1,4 gram koolhydraten
  • 4,5 gram vet