Eiersalade
Ingrediënten eiersalade
- 4 gekookte eieren
- 60 gram augurken
- 80 gram magere yoghurt
- 1 theelepel kerriepoeder
- 2 theelepels bieslook (vers of gedroogd)
- 1 theelepel peterselie
- Snufje zout en peper
- Scheutje zoetzure sap van de augurken
Bereidingswijze
- Snij de eieren in stukjes en hou 1 dooier apart
- Snij de augurken fijn en meng met de eieren
- Doe de kerriepoeder, bieslook, zout en peper bij de yoghurt
- Doe de eidooier en het sap bij de yoghurt en meng
- Meng de saus met de overige eieren
Bijzonderheden
Recept is op basis van 4 porties
- bereidingstijd: 00:10
- 90 gram per portie
- 74 kcal
- 7,2 gram eiwit
- 1,4 gram koolhydraten
- 4,5 gram vet