Personal Training

Waarom personal training?

Personal Training

1. Trainingsschema en plan op maat ????

Op basis van jouw doelen stellen we een op maat gemaakt schema en plan op dat er voor zal zorgen dat jij je doelen zo efficiënt mogelijk zult bereiken. Het ‘maar wat aanklooien’ waardoor je inefficiënt traint zonder resultaat, is verleden tijd.

2. Motivatie en steun ????

Even niet zoveel zin om te trainen? Geen probleem, iedereen heeft zo z’n mindere dagen… Wij zorgen voor dat extra duwtje in de rug dat je soms goed kunt gebruiken om je er alsnog overheen te zetten.

3. Houvast en structuur ????

Afspraak is afspraak. Waar je zonder duidelijk schema of afspraken misschien nog wel eens geneigd bent je ergens makkelijk vanaf te maken, heb je nu a.d.h.v. schema’s en afspraken meer houvast en structuur.

4. Professionele begeleiding ????

Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat jou zo optimaal mogelijk te begeleiden. Bovendien zorgen wij er voor dat jij je oefeningen goed en verantwoord uitvoert, zodat de kans op blessures stukken kleiner is.

5. Kennis en inspiratie ????

Gedurende het traject leer je door de uitleg steeds meer over (nieuwe) oefeningen en hoe je het beste met oefeningen en je lichaam om kunt gaan. Deze kennis stelt je in staat om ook in de toekomst op een efficiënte (en zelfstandige) wijze te blijven trainen.

Wat bieden wij?

Personal Training
Personal Training

Personal training

✅ In overleg bepalen we het aantal trainingssessies afhankelijk van jouw doel
✅ 60 minuten 1-op-1 trainingen
✅ Training op onze eigen privé personal trainingsstudio in Panningen 
✅ Persoonlijk trainingsschema
✅ Persoonlijk trainingsplan

Wil jij het maximale uit je training halen en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel of stuur ons gerust een bericht en wij nemen z.s.m. contact met je op.