EllenProfiel
EllenProfiel
EllenProfiel

Na jarenlang te hebben gewerkt als praktijkondersteuner somatiek in de huisartsenzorg, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over voeding en het coachen bij leefstijlverandering. Ik heb mijn kennis op het gebied van voeding en training afgelopen jaren verder uitgebreid met de opleiding gewichtsconsulent, fitnesstrainer en gecertificeerd personal trainer.

Ik vind het belangrijk om mensen meer inzicht te geven in hun huidige eet- en beweegpatroon. Hierbij leer ik ze om bewustere keuzes te maken maar ook om niet té streng te zijn want dan ga je het simpelweg niet volhouden. Op het gebied van training is het belangrijk dat je je lichaam leert kennen en weet waar er eventuele beperkingen zitten in je beweging en mobiliteit. Vanuit daar kun je gaan werken aan een sterk en krachtig lijf!

Het is belangrijk om de juiste balans te vinden voor jezelf. En deze is voor iedereen weer anders. Een aanpassing in je leefstijl kan soms best lastig zijn. Maar als je écht wil dan zijn alle gewoontes te doorbreken. Waar een wil is, is een weg!Ik help je graag bij het vinden van die weg.

 

  • EllenProfiel
  • EllenProfiel
EllenProfiel