Tonijnsalade
- 80 gram tonijn (op waterbasis)
- 100 gram magere kwark
- 1 kleine rode ui
- 1 augurk
- 1/2e limoen
- 1 teentje knoflook
- 5 gram bieslook
- Zout en peper
- 1 tl mosterd
- Brood naar keuze
Bereidingswijze
- Laat de tonijn goed uitlekken, dep eventueel droog met een keukenpapiertje.
- Snijd de ui, augurk, knoflook en bieslook in fijne stukjes.
- Meng de tonijn met de kwark, ui, augurk, knoflook, bieslook en mosterd.
- Breng de tonijnsalade op smaak met zout, peper en wat limoenrasp.
- Serveer je zelfgemaakte tonijnsalade op brood naar keuze!
Bijzonderheden:
Recept is op basis van 1 portie (2 sneden brood)
- bereidingstijd: 00:20
- 300 gram per portie (excl. brood)
- 198,4 kcal
- 30,7 gram eiwit
- 14 gram koolhydraten
- 1,9 gram vet