Pindakaas dadel fudge

pindakaas dadel fudge

Recept is op basis van 20 stukjes

  • bereidingstijd: 00:50
  • 15 gram per stuk
  • 76 kcal
  • 1,7 gram eiwit
  • 7,5 gram koolhydraten
  • 4,1 gram vet

Ingrediënten:

  • 20 dadels (ontpit)
  • 95 gram pindakaas (bij voorkeur 100% pinda’s)
  • 2 theelepels vanille aroma
  • paar druppels vloeibare zoetstof
  • 100 gram pure chocolade
  • 1 theelepel zeezout
pindakaas dadel fudge

Bereidingswijze:

  1. Doe de dadels, pindakaas en vanille aroma in de blender of keukenmachine en meng tot een plakkerige maar egale massa
  2. Als de fudge te korrelig is, kneed er dan één grote bal van
  3. Doe bakpapier in een plastic bakje (ongeveer 13x19cm)
  4. Verspreid de fudge op het bakpapier in het bakje en druk goed aan met de achterkant van een (natte) lepel
  5. Smelt de chocolade au-bain-marie
  6. Verdeel de gesmolten chocolade over de fudge
  7. Zet 30 minuten in de vriezer
  8. Gebruik een warm mes om de fudge in stukken te snijden
  9. Bewaar in de koelkast

Aan de slag met voedingsbegeleiding?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!