Spaghetti met zalm en spinazie

Ingrediënten spaghetti zalm spinazie

  • 70 gram volkoren spaghetti
  • 100 gram wilde zalmfilet
  • 80 gram courgette
  • 50 gram champignons
  • 80 gram rode paprika
  • 100 gram spinazie à la crème (diepvries)
  • 4 snoeptomaatjes
  • 1 teentje knoflook
  • 30 gram ui
  • Zout
  • Peper
  • 1 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Hak de knoflook en snipper de ui fijn.
  3. Snijd de courgette, paprika en champignons klein.
  4. Snijd de tomaatjes door de helft.
  5. Snijd de zalmfilet in grove stukken.
  6. Verhit de olijfolie in een pan.
  7. Fruit de ui en knoflook aan.
  8. Voeg de zalmfilet toe en bak mee.
  9. Voeg naar smaak wat zout en peper toe.
  10. Voeg alle gesneden groenten toe en bak dit even aan.
  11. Voeg de spinazie à la crème toe en roer goed door.
  12. Je kunt eventueel nog wat kookvocht van de pasta toevoegen wanneer je te weinig of een te dikke saus hebt.
  13. Voeg als laatste de spaghetti toe.
  14. Roer het geheel goed door en je spaghetti met zalm en spinazie is klaar.

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:30
  • 500 gram per portie
  • 584,2 kcal
  • 38,8 gram eiwit
  • 58,9 gram koolhydraten
  • 18,7 gram vet