Spaghetti met zalm en spinazie
Ingrediënten spaghetti zalm spinazie
- 70 gram volkoren spaghetti
- 100 gram wilde zalmfilet
- 80 gram courgette
- 50 gram champignons
- 80 gram rode paprika
- 100 gram spinazie à la crème (diepvries)
- 4 snoeptomaatjes
- 1 teentje knoflook
- 30 gram ui
- Zout
- Peper
- 1 el olijfolie
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Hak de knoflook en snipper de ui fijn.
- Snijd de courgette, paprika en champignons klein.
- Snijd de tomaatjes door de helft.
- Snijd de zalmfilet in grove stukken.
- Verhit de olijfolie in een pan.
- Fruit de ui en knoflook aan.
- Voeg de zalmfilet toe en bak mee.
- Voeg naar smaak wat zout en peper toe.
- Voeg alle gesneden groenten toe en bak dit even aan.
- Voeg de spinazie à la crème toe en roer goed door.
- Je kunt eventueel nog wat kookvocht van de pasta toevoegen wanneer je te weinig of een te dikke saus hebt.
- Voeg als laatste de spaghetti toe.
- Roer het geheel goed door en je spaghetti met zalm en spinazie is klaar.
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:30
- 500 gram per portie
- 584,2 kcal
- 38,8 gram eiwit
- 58,9 gram koolhydraten
- 18,7 gram vet