Janou Kampen

Yes! Afvallen kan ook met wijn en spijs!

Als leerkracht zijnde heb ik een nieuwsgierige en leergierige houding. Toch heeft kennis over voeding en afvallen mijn aandacht nooit lang vast weten te houden. Ik at en dronk gewoon altijd alles waar ik op dat moment zin in had.
Een vriendin van mij is eerder gestart met FitFanatics. Ik zag haar alles invullen in een app en ik moet eerlijk zijn dat ik er erg sceptisch over was. Alles eerst afwegen en dan ook nog eens invullen in een app.. mij niet gezien dacht ik. Toch merkte ik dat ik het ook wel erg interessant vond. Want wat eet ik eigenlijk op een dag? En, wat mag ik eigenlijk eten? Ik had werkelijk geen idee.

Als ik eenmaal iets interessant vind, ga ik er meteen voor. Zo heb ik me dan ook meteen aangemeld bij Sander. De eerste opdracht was om een aantal dagen mijn voeding bij te houden. Ik kreeg via de app meteen te zien hoe deze dagen eruit zagen als je dit zou verdelen over koolhydraten, vetten en eiwitten. Dit was meteen al een eye-opener. Vervolgens heb ik een op maat gemaakt schema gekregen.
Dit was zo duidelijk en overzichtelijk dat ik er meteen mee aan de slag kon.

De eerste afspraken.

De eerste afspraken moesten in verband met de corona maatregelen telefonisch plaatsvinden. Dit heb ik echter nooit als vervelend ervaren. Er werd ruim tijd gemaakt en ik kon al mijn vragen stellen. Mijn belangrijkste doel was om te leren wat mijn lijf écht nodig heeft aan voedingsstoffen: weten wat ik eet. Ook had ik wel een mooi doel gesteld met betrekking tot gewicht. De kilo’s vlogen er héél snel af. Véél sneller dan ik dacht van tevoren. En het klopt wat ze zeggen: wanneer je eenmaal resultaat ziet, gaat het steeds makkelijker. Door mijn enthousiasme en snelle resultaten heb ik ook weer veel vrienden getipt en zijn zij ook begonnen bij FitFanatics. Allemaal volgen ze nog steeds dit traject met veel plezier en goede resultaten.

In totaal heb ik zes maanden voedingsbegeleiding gehad. Ik heb in deze tijd geleerd wat mijn lijf nodig heeft en heb ervaren hoe ik mijn dag op veel verschillende manieren in kan delen met voeding. Ook ben ik heel wat kilo’s meer afgevallen dan dat ik van tevoren had gedacht. Ik ben nu op een punt dat ik de app vrijwel niet meer gebruik en ik ook niks meer af hoef te wegen. Mijn doel is bereikt: ik weet wat ik eet.

Evengoed genieten van eten en drinken tijdens het afvallen.

Ik kreeg vaak de vraag hoe het kon dat ik zoveel af was gevallen ondanks dat ik evengoed alcohol dronk en de lekkere hapjes hierbij ook echt niet liet staan. De visie van FitFanatics werkt vooral omdat je zelf kunt kiezen wat je eet. Wil je een lekker wijntje bij het eten? een frietje eten? Het kan allemaal zolang het binnen je berekende caloriebehoefte past. Door met je eigen schema te puzzelen leer je vanzelf slimme keuzes maken.

Sander, super bedankt voor de kennis, je enthousiasme en je oprechte interesse. Ik kan het iedereen aanbevelen om de stap te zetten om zich meteen in te schrijven!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Janou Kampen

''Afvallen kan ook met wijn en spijs!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics